Versuz
Volledig scherm
© Versuz

Domper op de feestvreugde: zelfs met modern ventilatiesysteem en dakpanelen haalt testevent in Versuz CO2-norm niet

Momenteel zijn de discotheken in ons land gesloten, maar half september mocht er nog stevig gedanst worden. Onderzoekers stelden zich destijds de vraag of zulke discotheken wel voldoen aan de CO2-norm en zochten het uit. Het resultaat van hun onderzoek is eerder teleurstellend: zelfs met een goed ventilatiesysteem is het voor een megadiscotheek zoals de Versuz bijna onmogelijk om de norm te halen, dat schrijft ‘Het Nieuwsblad’.

  1. Versuz Hasselt maakt zich klaar voor volledig uitverkocht bevrijdingsfeest: “Voelt alsof we voor de allereerste keer openen”
    PREMIUM
    Hasselt

    Versuz Hasselt maakt zich klaar voor volledig uitver­kocht bevrij­dings­feest: “Voelt alsof we voor de allereer­ste keer openen”

    Voor heel wat feestgangers wordt komend weekend hét bevrijdingsfeest, nu alle discotheken vanaf vrijdag eindelijk weer de deuren mogen openen. De Versuz in Hasselt maakt zich zelfs klaar voor een volledig uitverkochte, eerste discoavond met 1.800 hongerige feestvierders. “Het zal een beetje zijn alsof we Nieuwjaar dit jaar iets vroeger vieren", lacht Versuz-uitbater Yves Smolders.