Dominique Leroy
Volledig scherm
Dominique Leroy © REUTERS

Dominique Leroy stopt volgende week al als CEO van Proximus

Dominique Leroy verlaat Proximus al op 20 september. Dat zijn Leroy en de raad van bestuur onderling overeengekomen “met het oog op het herstellen van een sereen klimaat binnen het bedrijf en in het belang van de onderneming”, zo meldt het telecombedrijf.

24 reacties

 • chris delanghe

  1 jaar geleden
  Wat ze er niet bijvertellen is dat er een tweede termijn bij Proximus zat aan te komen aan zowat een DUBBEL loon dan wat gesteld was als loonplafond en door de poliltiekers van dienst was meegedeeld aan de bevolking! Door het politieke getalm en gebrek aan een beslissing van de bevoegde politiekers heeft ze dan maar voor zeker gespeeld. We waren met z'n allen belastingsbetalers bijna weeral goed genaaid door die bende bedriegers! Niks is nog wat het lijkt !!!
 • Anthony van der Borght

  1 jaar geleden
  Ze stapt op omdat ze te weinig verdient !!! Ik wist dat zo zijn ze allemaal !!! Er zijn er die meer dan 50 000euro verdienen per jaar .. en dan is het nog niet genoeg.
 • Karel Van Beeck

  1 jaar geleden
  Zij zal de geschiedenis in gaan als de vrouw die veel mensen aan de dop zette! Bedankt!
 • Gerrit gasthuis

  1 jaar geleden
  proximus is op technologiegebied zwaar achteruitgegaan.. concurrentie is echter ook niet veel soeps..
 • Carl Vangenechten

  1 jaar geleden
  Is dat een vrije beslissing van de raad van bestuur of is die raad op de knieën gegaan voor de vakbond.
 1. Imam krijgt bevel grondgebied te verlaten na homofobe uitspraken, Somers wil erkenning moskee in Houthalen-Helchteren intrekken
  Houthalen-Helchteren

  Imam krijgt bevel grondge­bied te verlaten na homofobe uitspraken, Somers wil erkenning moskee in Houthalen-Helchteren intrekken

  Vlaams minister Bart Somers (Open Vld) start de procedure om de erkenning van de Yesil Camii-moskee in Houthalen-Helchteren op te heffen. Er zou sprake zijn van homofobe uitspraken. Bij de moskee zelf komen ze uit de lucht vallen. “Als de imam aanstootgevende uitspraken deed, ligt hij buiten", zegt comitévoorzitter Mehmet Daghan, die tegelijk ook het geheel wil nuanceren. Vanavond houdt de moskee crisisoverleg. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) heeft de Turkse imam intussen het bevel gegeven om het grondgebied te verlaten.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen