rv
Volledig scherm
© rv

Dominiek Sneppe (Vlaams Belang): "Holebi's die trouwen en kinderen krijgen, vind ik een brug te ver"

Dominiek Sneppe-Spinnewyn (45) uit Zedelgem werd onverwacht en met meer dan 10.000 voorkeursstemmen in West-Vlaanderen verkozen voor Vlaams Belang. Ze krijgt dan ook een zitje in de Kamer, maar enkele uitspraken van haar in de krant van West-Vlaanderen afgelopen vrijdag veroorzaken nu wat ophef op sociale media.

28 reacties

 • Ann Demeulenaere

  4 jaar geleden
  Sorry ikzelf ben hetero maar vind haar uitspraak een brug te ver. Vele holibis zorgen beter voor hun gezin dan hetero. Ieder mens zijn eigen recht zal al veel verbeteren in de maatschappij
 • Nicole Vogelaere

  4 jaar geleden
  Vraag me ook af of ze wel niet geprovoceerd werd over dit onderwerp. Lijkt me stug om hier zomaar over te beginnen om het nieuws te halen. Het lijkt maar een deel van een heel verhaal te zijn waar iemand alleen deze uitspraak gebruikt uit een heel interview. Sabotage blijft op de loer liggen door de slechte verliezers.
 • Edith Bastiaensens

  4 jaar geleden
  Sneppe-Spinneweyn. Met andere woorden een ouderwetse pruim die nog de naam van haar man gebruikt. Misschien hebben die thuis ook nog het boekje "richtlijnen voor de hedendaagse vrouw" liggen dat in de jaren 60 werd gebruikt in de Katholieke scholen om de vrouw te wijzen op haar huwelijkse verplichtingen jegens haar man. (sloefkes en gazet brengen, luisteren zonder hem te onderbreken en seks hoe en wanneer hij wil)
 • Roeland Van de Wal

  4 jaar geleden
  Of men nu akkoord is of niet met Sneppe-Spinnewyn haar stelling dan geldt hier nog steeds het recht op de vrije meningsuiting.De liberale waarden van Gwendolyn gaan maar zover dat enkel haar mening telt.Ga je ertegenin ben je extreem rechts.Het liberale gedachtegoed heeft dus ook haar beperkingen zo te zien.....
 • Joseline Wyns

  4 jaar geleden
  Jeroen Gilissen, wat een uitspraak! De natuur heeft het niet zo bedoeld?? Dit is natuurlijk, holebi zijn. En kindjes worden gemaakt door hetero's, dus, mogen die dan maar niet geadopteerd worden volgens jou door holebi's? Ik ben blij dat geadopteerde kinderen een gelukkig leven kunnen leiden, bij hetero's of holebi's. Holebi's kunnen even goed een gezin vormen als anderen. Stop met te denken dat dit niet "normaal" is. Het zijn ook mensen, net zoals jij en ik.