Miguel Van Damme in de Cooke & Verhulst Show.
Volledig scherm
Miguel Van Damme in de Cooke & Verhulst Show. © Play4

Doelman en leukemiepatiënt Miguel Van Damme doet oproep aan lotgenoten: “Blijf hopen en blijf positief”

Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme kreeg deze maand goed nieuws te horen: bij zijn laatste controles is geen leukemie meer in zijn bloed vastgesteld. In de Cooke & Verhulst show deed hij een oproep aan al zijn lotgenoten: “Blijf hopen en blijf positief”. 

41 reacties

 • Magda De Munck

  1 maand geleden
  Ongelooflijk en zo mooi, spoedig volledig herstel gewenst.
 • urbain schotte

  1 maand geleden
  @Patrick Verbelen : misschien deed het hem goed eens zijn hart te kunnen luchten en in een totaal andere omgeving een voor hem leuke avond mee te maken. Wie zijn wij om te zeggen "je zou beter dit of dat doen" ?
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Die zag er toch niet helemaal OK uit, hij kon met moeite spreken. Hij zou beter wat rust houden in plaats van op te treden in de Cooke & Verhulst show.
 • Patrick Coulier

  1 maand geleden
  Held!
 • pierre samaey

  1 maand geleden
  Echt blij voor hem, ook de manier waarop hij in de media erover praat. Geen sensatie maar oprecht. En inderdaad blijven erin geloveb is ook een medicatie, maar spijtig genoeg helpt het niet altijd.💖
 1. Klimaatexperts willen Vlaamse veestapel drastisch verminderen om uitstoot te beperken
  69

  Klimaatex­perts willen Vlaamse veestapel drastisch verminde­ren om uitstoot te beperken

  "Een doordachte reductie van de veestapel is noodzakelijk", zo luidt een advies van het Vlaams Opvolgpanel Klimaat aan de Vlaamse regering, waarover Het Nieuwsblad bericht. De Vlaamse regering moet nu aan de slag met het advies, maar de kwestie ligt héél gevoelig, schrijft de krant. In het rapport staat een scenario waarbij bijvoorbeeld het aantal varkens met ruim 1,7 miljoen dieren en het aantal kippen met ruim 23 miljoen zou dalen.