Volledig scherm
© Mark Baert

Dodelijk ongeval op viaduct van Vilvoorde

Op de binnenring in Machelen is afgelopen nacht om 4.15 uur een dodelijk ongeval gebeurd. Een auto kwam er onder een vrachtwagen terecht aan het eind van het viaduct van Vilvoorde. De passagier overleefde de klap niet.

2 reacties

 • Vranckaert Gregory

  3 jaar geleden
  Ik ben er langs gereden toen ze de auto net gingen open knippen. Ik hoopte dat er geen passagier naast zat! Sterkte aan de familie en kenissen!
 • Daniel De Bruyn

  3 jaar geleden
  Dat er op die plaats niet meer ongevallen verbaast mij eigenlijk. De toeren die daar soms uitgehaald worden om toch maar de afrit 1 voertuig eerder te kunnen nemen... Van uiterst links neer de afrit is maar 1 voorbeeld. M'n deelneming aan de nabestaanden.
 1. Bredere testing en verbod op buitenschoolse activiteiten voor kinderen onder 13 jaar in zes Noord-Limburgse gemeenten
  Noord-Limburg

  Verbod op buiten­school­se activitei­ten voor kinderen onder 13 jaar in Noord-Lim­burg

  Uit voorzorg heeft de Limburgse gouverneur Jos Lantmeeters in overleg met de lokale burgemeesters beslist om alle buitenschoolse activiteiten (inclusief kampen) voor kinderen onder 13 jaar binnen de Eerstelijnszone Noord-Limburg (Hamont-Achel, Lommel, Pelt, Peer, Hechtel-Eksel en Bocholt) voorlopig stop te zetten, dit ten minste tot en met vrijdag 12 februari 2021. Deze beslissing moet lokaal de verspreiding van het coronavirus tegengaan.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen