Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

Dodelijk ongeval met elektrische step in Brussel

In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket vandaag. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step in ons land.

61 reacties

 • Ja Rodrigus

  3 jaar geleden
  Ik rij toch liever op een mtb dan op die step rommel
 • Henri Dederen

  3 jaar geleden
  Was onlangs in Brussel . De nieuwe hype - de step - ronduit gevaarlijk. Als voetganger moest vroeger oppassen voor auto's, maar was je toch nog veilig op het trottoir. nu heb je bijkomend nog 100 ogen meer nodig (en liefst op rug) om niet overhoop gereden te worden door steps en elektrische (bak)fietsen die het dikwijls nog nodig achten om op de stoep te rijden.
 • Ronald Van Roy

  3 jaar geleden
  Je moet geen genie zijn om te beseffen dat die kleine wieltjes totaal niet geschikt zijn om op de openbare weg mee te rijden ! Steps met grote wielen zijn wel geschikt maar duurder .
 • Yvan Lissens

  3 jaar geleden
  Begin eerst met alle voertuigen, die op de openbare weg gebruikt worden, verplicht te verzekeren, ook fietsen en steps. Bepaal ook de eisen van de kledij. Onmogelijk? Een motorrijder moet er wel aan voldoen.
 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  Als de verkeersregels door iedereen zouden gerespecteerd worden, zouden er al een pak minder ongevallen gebeuren en...wiens plícht is het om erop toe te zien dat de verkeersregels worden gerespecteerd? Juist.......politieke symptoombestrijding zoals altijd, de oorzaak blijft ongemoeid.