Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Dodelijk duikongeval in Waals-Brabantse Dongelberg

In Dongelberg, deelgemeente van Geldenaken (Jodoigne), in de provincie Waals-Brabant, is deze namiddag een persoon om het leven gekomen bij een duikongeval. Dat is vernomen van de hulpdiensten. 

4 reacties

 • Marc Saerens

  2 maanden geleden
  Brigitte Van Put, een ervaren duiker/ster weet maar al te goed waar hij/zij aan begint, maar zolang ik geen weet hebt van de oorzaak zou ik me op de vlakte houden. Trouwens duiken de meeste duikers tegenwoordig met droogpakken en is een thermische shock vrijwel uitgesloten.
 • Brigitte Van Put

  2 maanden geleden
  Innige deelneming aan de familie en vrienden. Maar bij de huidige watertemperaturen is een thermische shock een grote mogelijkheid ! Misschien een duikverbod instellen in steengroeve bij lage temperaturen.
 • Xavier Huys

  2 maanden geleden
  Sterkte aan familie
 • Dirk Hanssens

  2 maanden geleden
  Enige deelneming voor de familie van de collega duiker.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen