Siebe De Voogt
Volledig scherm
© Siebe De Voogt

Dode bij woningbrand in Zedelgem

Bij een hevige brand in een rijwoning in het West-Vlaamse Zedelgem is vanochtend een dode gevallen. Het slachtoffer is nog niet geïdentificeerd, meldt de politiezone Het Houtsche.

2 reacties

 • wim dooms

  4 jaar geleden
  R i P veel sterkte aan de familie
 • gunther vermoesen

  4 jaar geleden
  Sterkte
 1. Na prijsverhoging Pfizer en Moderna eist PVDA transparantie over vaccinprijzen: “Ze zijn gewoon uit op woekerwinsten”
  4

  Na prijsverho­ging Pfizer en Moderna eist PVDA transparan­tie over vaccinprij­zen: “Ze zijn gewoon uit op woekerwin­sten”

  PVDA wil dat de Europese Commissie en de federale regering volledige transparantie garanderen over de prijzen van de vaccins tegen het coronavirus. De extreemlinkse partij reageert daarmee op het bericht over de prijsverhoging van de vaccins van Pfizer en Moderna. "Dit is een regelrechte hold-up van onze sociale zekerheid, bovendien met de vriendelijke hulp van de Europese Unie en haar geheime contracten", zegt Europees parlementslid Marc Botenga.
 2. INTERVIEW. Gewezen hoofd van cel pedofilie: “Opscheppen over kindermisbruik en achteraf leugenaar blijken? Nee, nog nooit meegemaakt”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Gewezen hoofd van cel pedofilie: “Opscheppen over kindermis­bruik en achteraf leugenaar blijken? Nee, nog nooit meegemaakt”

  “Ikzelf heb in mijn carrière nooit meegemaakt dat een vermeende pedoseksueel opschept over daden die hij zou hebben gepleegd, en dat het achteraf leugens bleken te zijn.” Dat zegt Peter De Waele, zeventien jaar lang hoofd van de cel pedofilie van de federale politie, naar aanleiding van het onderzoek dat loopt naar de acteur die tegen een undercoverjournalist heeft beweerd dat hij kinderen seksueel heeft misbruikt. “Maar,” zegt De Waele, “ik was ook altijd extreem objectief. Die man is onschuldig tot het tegendeel is bewezen.”