Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Geert De Rycke

Dode bij ongeval met motor op E40 in Luik

Bij een ongeval op de E40 in de buurt van Luik is zaterdagnamiddag een motorrijder om het leven gekomen. Dat hebben de hulpdiensten bevestigd.

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 1. IN BEELD. Familie woont urenlange reconstructie van moord op kleuter Dean bij. VTM NIEUWS-reporter Nathalie Dyck legt uit wat er op het spel staat
  Play
  Sint-Gillis-Waas

  IN BEELD. Familie woont urenlange reconstruc­tie van moord op kleuter Dean bij. VTM NIEUWS-reporter Nathalie Dyck legt uit wat er op het spel staat

  In Sint-Gillis-Waas is vandaag een reconstructie gehouden van de moord op de vierjarige kleuter Dean Verberckmoes. In hun appartement in de Kerkstraat werden de verklaringen getoetst van verdachten Dave De Kock en Romy W. Het is nog niet bekend wat dit precies heeft opgeleverd, maar de wedersamenstelling van de feiten nam wel meer dan zes uur in beslag. Een overzicht: