Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Dode bij mislukte ramkraak met vrachtwagen op Aldi-filiaal

In Haasrode (Oud-Heverlee) is een man om het leven gekomen bij een vermoedelijke ramkraak. Kort voor 3 uur reed een vrachtwagen achterwaarts tegen de gevel van het Aldi-warenhuis in de Blandenstraat. Daarbij stortte een muur in en raakte één persoon bedolven.

38 reacties

 • Bert Loo

  5 jaar geleden
  Roemeense gastarbeider komt om bij bedrijfsongeval. Het was gewoon slecht metswerk dus ik denk dat een schadeclaim goede kans maakt.
 • Polutnik Ronald

  5 jaar geleden
  Oeps , wat hoor ik daar . Nu mag er nog niet meer ingebroken worden of geramkraakt . Het wordt erg in België .
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  “Het onderzoek zal moeten uitwijzen of deze gevluchte personen betrokken zouden zijn bij de feiten.” Ben ik nu stom of zijn zij dat?
 • ivan aerts

  5 jaar geleden
  Dood, de put in en gedaan. Ik heb een mail gekregen dat de stookolie is afgeslagen, weet er iemand meer?
 • Nol Van Den Bosch

  5 jaar geleden
  Nou zo zouden alle ramkraak moeten af lopen als je niet met je poten van ander mans spullen af kan blijven en heb er ook geen medelijden mee en ook niet voor de na bestaande want die hebben hier van geweten.
 1. Minister Crevits neemt extra maatregelen om sluiting kinderopvanginitiatieven op te vangen

  Minister Crevits neemt extra maatrege­len om sluiting kinderop­vangi­ni­ti­a­tie­ven op te vangen

  De Vlaamse regering neemt extra maatregelen om lokale besturen en ouders te ondersteunen bij de sluiting van kinderopvanginitiatieven. Zo zullen er voortaan niet enkel subsidies zijn voor noodopvang als het gaat over een sluiting door handhavingsmaatregelen, maar ook bij sluitingen om financiële redenen of overmacht. Ook de periode waarin kinderen elders tijdelijk opvang kunnen krijgen, wordt verlengd van 6 tot 18 maanden. Dat zegt minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) bij VTM Nieuws.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.