Cheeru Mampaey (rechts) maakte voor Streamz de docureeks 'Chasing Beauty: perfectie te koop?'. Ze sprak met negen Vlamingen die plastische chirurgie hebben laten uitvoeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Cheeru Mampaey (rechts) maakte voor Streamz de docureeks 'Chasing Beauty: perfectie te koop?'. Ze sprak met negen Vlamingen die plastische chirurgie hebben laten uitvoeren. © Chasing Beauty/Het Konijn

Documentairemaakster Cheeru Mampaey over ‘Chasing Beauty’: “Vrouwen kennen de gevaren, maar hun drang naar perfectie is te groot”

TVEén van de opvallendste nieuwe Streamz-reeksen is ‘Chasing Beauty: perfectie te koop?’ Daarin volgt documentairemaakster Cheeru Mampaey (40) negen Vlamingen die plastische chirurgie ondergingen. Onder hen ook Jelena, die verliefd is op haar nieuwe neus maar er niet meer door kan ademen. Of Julie, die haar dochter verloor na een foutgelopen ingreep.

4 reacties

 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Perfectie bestaat niet.
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Vind het vreemd om dat perfectie te noemen. Ik heb nog nooit fake borsten gezien die er perfect uit zagen, altijd heel onnatuurlijk. Opgespoten lippen vind ik ook echt noet mooi.
 • Veronica Voorhelst

  2 maanden geleden
  Nooit last van gehad, eerlijk gezegd. Hoe ik eruit zie en wat anderen daarvan denken heeft me altijd koud gelaten.
 • Catherine Mistiaen

  2 maanden geleden
  De eerste lichting feministen schoven de schuld op de mannen: "Ja, mannen vràgen dat, hé. Dat vrouwen altijd mooi zijn, ook in lingerie." Anno 2022 moeten vrouwen de hand in eigen boezem steken, en mea culpa slaan, want nee, het is niet de schuld van de mannen, als vrouwen mooi willen zijn. Mannen vràgen dat niet, vrouwen geven het zomaar, vanzelf, spontaan. Vrouwen doen het namelijk, voor zichzelf.
 1. Grondwaterstand op vele plaatsen weer normaal na natte maand september: “Maar bij de helft van de meetplaatsen is deze nog laag tot zeer laag"

  Grondwater­stand op vele plaatsen weer normaal na natte maand september: “Maar bij de helft van de meetplaat­sen is deze nog laag tot zeer laag"

  De regenval tijdens de maand september heeft de grondwaterstanden in Vlaanderen verbeterd tegenover augustus. Toen registreerde de Vlaamse Milieumaatschappij nog heel wat "zeer lage debieten", nu meet men op bijna de helft van de plaatsen normale waterstanden. Toch is de situatie niet overal stabiel en is er op lange termijn nog werk aan de winkel.
 2. Alweer verdachte hypo in rusthuis Oostrozebeke: gerecht valt binnen en start onderzoek
  Play

  Alweer verdachte hypo in rusthuis Oostrozebe­ke: gerecht valt binnen en start onderzoek

  In het rusthuis Rozenberg in Oostrozebeke is afgelopen week alweer een verdachte hypo vastgesteld bij een bewoner. Dat weet de onderzoekscel van ‘VTM Nieuws' en Het Laatste Nieuws. Het gaat om een 74-jarige man die in maart vorig jaar al eens een moordpoging overleefde. Ook deze keer overleefde hij het. Het gerecht viel al binnen in het rusthuis en nam het medisch dossier in beslag. Volgens de eerste analyses zou de man niet ingespoten zijn met insuline, maar is daarmee wel zeker dat de man niet is vergiftigd?