Cheeru Mampaey (rechts) maakte voor Streamz de docureeks 'Chasing Beauty: perfectie te koop?'. Ze sprak met negen Vlamingen die plastische chirurgie hebben laten uitvoeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Cheeru Mampaey (rechts) maakte voor Streamz de docureeks 'Chasing Beauty: perfectie te koop?'. Ze sprak met negen Vlamingen die plastische chirurgie hebben laten uitvoeren. © Chasing Beauty/Het Konijn

Documentairemaakster Cheeru Mampaey over ‘Chasing Beauty’: “Vrouwen kennen de gevaren, maar hun drang naar perfectie is te groot”

TVEén van de opvallendste nieuwe Streamz-reeksen is ‘Chasing Beauty: perfectie te koop?’ Daarin volgt documentairemaakster Cheeru Mampaey (40) negen Vlamingen die plastische chirurgie ondergingen. Onder hen ook Jelena, die verliefd is op haar nieuwe neus maar er niet meer door kan ademen. Of Julie, die haar dochter verloor na een foutgelopen ingreep.

4 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 maanden geleden
  Perfectie bestaat niet.
 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Vind het vreemd om dat perfectie te noemen. Ik heb nog nooit fake borsten gezien die er perfect uit zagen, altijd heel onnatuurlijk. Opgespoten lippen vind ik ook echt noet mooi.
 • Veronica Voorhelst

  4 maanden geleden
  Nooit last van gehad, eerlijk gezegd. Hoe ik eruit zie en wat anderen daarvan denken heeft me altijd koud gelaten.
 • Catherine Mistiaen

  4 maanden geleden
  De eerste lichting feministen schoven de schuld op de mannen: "Ja, mannen vràgen dat, hé. Dat vrouwen altijd mooi zijn, ook in lingerie." Anno 2022 moeten vrouwen de hand in eigen boezem steken, en mea culpa slaan, want nee, het is niet de schuld van de mannen, als vrouwen mooi willen zijn. Mannen vràgen dat niet, vrouwen geven het zomaar, vanzelf, spontaan. Vrouwen doen het namelijk, voor zichzelf.
 1. LIVE. Al zeker 60 kandidaat-juryleden vrijgesteld voor grootste terreurproces ooit
  Play

  LIVE. Al zeker 60 kandidaat-juryleden vrijge­steld voor grootste terreurpro­ces ooit

  Op het proces over de terreuraanslagen van 22 maart 2016 wordt vandaag de jury samengesteld: er worden 12 effectieve juryleden en 24 plaatsvervangers geloot. De samenstelling ging alvast met drie kwartier vertraging van start. De beveiliging en diverse controles veroorzaakten een file van meer dan kilometer rond het gebouw waardoor het meer dan een halfuur aanschuiven was. Intussen zijn reeds 60 kandidaat-juryleden vrijgesteld voor het monsterproces.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.