Courtesy of the Artist
Volledig scherm
© Courtesy of the Artist

Dit zijn de 5 mooiste Belgische street art-werken

Street Art Antwerp heeft de mooiste Belgische streetart van het jaar verkozen. Volgers konden op sociale media hun stem uitbrengen op een selectie van 100 werken, allemaal gecreëerd door Belgen. De beste 20 werken gingen door naar een tweede ronde. Op basis daarvan werden de mooiste 5 werken gekozen. Ontdek ze hieronder.

4 reacties

 • danny janssens

  2 jaar geleden
  De graffititrein is mooier dan de meeste
 • Cecarine De Smet

  2 jaar geleden
  Spijtig dat ik het niet vroeger wist, heb er ook eentje ontdekt. Zeer mooi .....mss wist de kunstenaar dit niet
 • Gerard Braeckmans

  2 jaar geleden
  Dit is echte kunst! Het siert ook de omgeving. Niet zoiets als de houten dakpannenlatten die ineengeknutseld zijn en voor een smak geld door een of andere gemeente gekocht worden om op het gemeenteplein te zetten.
 • Jeroen Dekop

  2 jaar geleden
  Dit is kunst en zeer mooi ook.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.