Alain Remue zocht de voorbije 29 jaar ook naar de vermiste Tanja Groen in ons land. “Áltijd hebben wij Tanja Groen meegenomen, in al onze onderzoeken. Ze verdween in Maastricht, dat is op een zucht van de Belgische grens."
Volledig scherm
PREMIUM
Alain Remue zocht de voorbije 29 jaar ook naar de vermiste Tanja Groen in ons land. “Áltijd hebben wij Tanja Groen meegenomen, in al onze onderzoeken. Ze verdween in Maastricht, dat is op een zucht van de Belgische grens." © VTM Nieuws/RV

Dit zei Alain Remue in februari over vermiste Nederlandse studente: “Tanja Groen paste perfect in rijtje van slachtoffers van Dutroux”

In februari sprak ‘Het Laatste Nieuws’ met Alain Remue van de Cel Vermiste Personen over Tanja Groen. Toen werd er 1 miljoen euro uitgeloofd voor dé gouden tip die leidt naar de vondst van de studente die 28 jaar geleden verdween in Maastricht. “Wij hebben in de inboedel van Marc Dutroux lopen zoeken of er ook wat van Tanja bij lag”, zei papa Adrie Groen. Nu schrijft de Nederlandse regionale krant ‘De Limburger’ dat politie en justitie de mogelijke betrokkenheid van Marc Dutroux onderzoeken. In dit artikel lees je wat Remue in februari vertelde over de zaak-Tanja Groen.

  1. Vakbonden voeren actie voor een vrouwvriendelijke pensioenhervorming, minister verdedigt zich: “Hervorming is niet seksistisch"
    6

    Vakbonden voeren actie voor een vrouwvrien­de­lij­ke pensioen­her­vor­ming, minister verdedigt zich: “Hervorming is niet seksis­tisch"

    De vakbonden ACV, ABVV en ACLVB hebben vandaag actie gevoerd aan de Pensioentoren in Brussel voor een vrouwvriendelijke pensioenhervorming. De in juli aangekondigde pensioenhervorming dreigt volgens de vakbonden de bestaande genderkloof in de pensioenen nog te verdiepen. Minister van Pensioenen Karine Lalieux (PS) zegt dat ze zich wel degelijk inzet voor het verkleinen van de kloof. “De pensioenhervorming is niet seksistisch”, verzekert ze.