Bart De Pauw komt bij de rechtbank aan voor de tweede procesdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Pauw komt bij de rechtbank aan voor de tweede procesdag. © Photo News

Dit was de tweede procesdag in zaak-De Pauw: “Jammer dat ze excuses niet aanvaarden. Maar ik versta hun kwaadheid”

Een emotionele Bart De Pauw (53) vertelde gisteravond op het einde van het proces dat hij in therapie is. "Om uit te zoeken waarom ik dat contact zoek. Terwijl ik nochtans écht een heel goede vrouw heb." De tv-maker excuseerde zich ook "aan alle mensen voor wie ik storend ben geweest". "Ik besef nu dat mijn aandacht soms vervelend en ongepast was. Ik heb jullie niet goed aangevoeld."

20 reacties

 • Lydia Appelmans

  3 maanden geleden
  Toen ze hem nodig hadden voor een job, was er geen probleem, nu jaren later wel.. Als iemand mij zoiets stuurt dan blokkeer ik hem of lach hem eens goed uit. Een proces aanspannen hiervoor? Komaan! Kafmeyer had zelfs een tijdje een relatie met hem
 • Leo De Preter

  3 maanden geleden
  Hopelijk zetten ze dat gastje eens voorgoed op zijn plaats.Onvoorstelbaar die zijn gedrag.
 • Jozef Van Mellaert

  3 maanden geleden
  Heel dat proces is er omdat BDP een bekende vlaming is, was hij dat niet dan hoorden we er niet van en was er geen proces. Nu is het een vette kluif die de media kunnen afknabbelen.
 • Luc Verbeek

  3 maanden geleden
  En als we dan toch de volledige waarheid mogen weten : Werd er nu een vals medisch attest ingediend of niet ? Waarom wordt hier zo geheimzinnig over gedaan, zelfs door de rechter ?
 • marc werbrouck

  3 maanden geleden
  Een aanrader voor iedereen die ooit een SMS stuurde die eerst aanvaard wordt maar na 10jaar niet meer. Bewaar die SMS...
 1. Sociaal woonbeleid: CD&V zet hakken in het zand tegen “ballonnetjes” van Diependaele en Somers

  Sociaal woonbeleid: CD&V zet hakken in het zand tegen “ballonne­tjes” van Diependae­le en Somers

  Regeringspartij CD&V verzet zich tegen de voorstellen die ministers Matthias Diependaele (N-VA) en Bart Somers (Open Vld) de voorbije week hebben gedaan over het sociaal woonbeleid. “Het regeerakkoord en de gemaakte afspraken moeten gerespecteerd worden”, zei viceminister-president Hilde Crevits tijdens het actualiteitsdebat in het Vlaams Parlement. Ook CD&V-parlementslid Vera Jans was bijzonder scherp voor de “ballonnetjes” van Diependaele en Somers.
 2. Mama Elke op wake voor Dean: “Ik wist niets van het gerechtelijke verleden van Dave, je googelt toch niet iedereen die je tegenkomt?”
  Play
  Sint-Niklaas

  Mama Elke op wake voor Dean: “Ik wist niets van het gerechte­lij­ke verleden van Dave, je googelt toch niet iedereen die je tegenkomt?”

  Tranen van verdriet, ongeloof, verbijstering, ingehouden woede: ook in Sint-Niklaas kwamen dinsdagavond mensen samen tijdens een stille wake voor de 4-jarige Dean Verberckmoes. Elke Verberckmoes, de mama van Dean, was eveneens aanwezig. “De steun doet deugd, maar op sociale media zie ik ook veel dingen die me pijn doen", vertelde ze aan de regionale zender TV Oost.