Alleen rug-, hand- of laptoptassen van normaal formaat mogen nog gratis mee het vliegtuig in, tenzij passagiers extra betalen voor een priority-ticket.
Volledig scherm
Alleen rug-, hand- of laptoptassen van normaal formaat mogen nog gratis mee het vliegtuig in, tenzij passagiers extra betalen voor een priority-ticket. © REUTERS

Dit verandert er allemaal op 1 november

Een nieuwe maand, enkele nieuwe regels. Vanaf 1 november zullen er een aantal zaken veranderen die belangrijk zijn om te weten. Zo zal de Ierse lowcostmaatschappij Ryanair rolkoffers vanaf dan niet langer aanvaarden als handbagage. Een overzicht van de veranderingen:

160 reacties

 • Louis Heyens

  3 jaar geleden
  EHBO-opleiding verplicht voor behalen rijbewijs in Brussel ... + het diploma van alpinist om iemand uit een zinkgat te redden en dan op de koop toe dat van zwemmende redder moest er teveel water in dat zinkgat staan. Maar er is een simpele oplossing, haal uw rijbewijs in Vlaanderen of beter nog in Wallonië (minder lange wachttijd voor verkrijgen definitief rijbewijs)
 • Lydia Vermeiren

  3 jaar geleden
  hoe komt het de indeed is gestegen en heb 7 euro minder op de maand en betaal ook nog belastingen en ben gepensioneerd wat verstaat ge daar mee schandalig noem ik dat
 • Edgard Gielis

  3 jaar geleden
  en wanneer veranderd het pensioen maar omhoog zomaar zonder index welke 1 van welke maand
 • Jo Van Caenegem

  3 jaar geleden
  Het feit dat de treinperikelen - spoorlopen zou ook toch gerust tot een boete van rond de €17 000 mogen leiden - bewijst dat daar iets serieus schort. Het trekt jonge mensen aan om daar keet te schoppen, maak ik me wel wat zorgen in.Dat graffiti überhaupt nog bestààt anno 2018, in dit digitale tijdperk, raar!! Zo hebben ze nog eens beweging, maar ik had verwacht dit dat nu al lang uitgestorven zou zijn geweest. Dus zit dit dierlijk territoriaal gedrag dieper dan ik dacht, hence voetbal.
 • Ingmar Guillaume

  3 jaar geleden
  Philomena, je meent het nog ook. Ik denk (weet) dat elke school vrij is om dat te kiezen.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan