Photo News/RV
Volledig scherm
© Photo News/RV

Dit verandert er allemaal op 1 maart

BinnenlandVanaf 1 maart sluit de NMBS geleidelijk aan de loketten in 44 stations, in 37 andere stations worden de openingsuren van de loketten aangepast. De bekende energielabels op huishoudelektronica krijgen een make-over. Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines krijgt op 1 maart een nieuwe CEO. Dat is niet langer een Belg, maar een Duitser. Ook de financieel directeur van Brussels Airlines is een Duitser.

35 reacties

 • Wendy Van Gansen

  2 maanden geleden
  Gewoon zo snoeien in de regering als in de NMBS loketten, 1/3 ministers/parlementare minder. Dat verschil gaan we niet voelen in het besturen van het land maar is wel een leuke besparing.
 • jef wouters

  2 maanden geleden
  voor mij veranderd er niks lekker eten veel slapen en weinig geloven van internet en tv
 • Jan Danckaers

  2 maanden geleden
  Weer een reden om geen treinrit te maken, maar wel je eigen auto te gebruiken, daar kan je te minste optekenen
 • Jean De Grande

  2 maanden geleden
  Wat die energielabels betreft, om het prijsverschil tussen een A+ en een A+++ terug te verdienen moet uw machientje ongeveer TWINTIG JAAR mee gaan (zelfs met onze Belgische energieprijzen. In Nederland is dat 25 tot 30 jaar. Mij niet gezien met al die groene waanzin.
 • Jean De Grande

  3 maanden geleden
  "Dat komt overeen met (loketten in) 16 procent van alle stations, wat meer is dan in onze buurlanden." Ge moet er dan wel bijzetten dat in Nederland de loketten 98% van de tijd werken terwijl dat in onze bananenrepubliek 40% is. Ik krijg iets van die kontkruipende journalisten.
 1. Piste asielcentrum Bilzen definitief van de baan, al komen er wel lokale opvanginitiatieven: “De brandstichters zullen niet winnen”

  Piste asielcen­trum Bilzen definitief van de baan, al komen er wel lokale opvangini­ti­a­tie­ven: “De brandstich­ters zullen niet winnen”

  Er komt dan toch geen opvangcentrum voor asielzoekers in Bilzen. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V). De beslissing komt er na overleg tussen de eigenaars van het uitgebrande gebouw en de andere betrokken partijen. Er komen wel extra lokale opvanginitiatieven. “Asielzoekers hebben recht op opvang terwijl ze wachten op een antwoord in hun procedure.”
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan