.
Volledig scherm
. © Getty Images

Dit verandert er allemaal op 1 december

Vanaf 1 december zullen handelaars cashbetalingen moeten afronden naar het dichtsbijzijnde getal van 5 cent. Ook zullen gebreken aan autolichten strenger beoordeeld worden in de Vlaamse autokeuringscentra. Daarnaast neemt voormalig Belgisch premier Charles Michel zondag zijn functies als voorzitter van de Europese Raad op. 

64 reacties

 • Luc Ver Eecke

  4 jaar geleden
  Weeral in de zakken van de werkende mensen zitten met hun afronden en autootje afkeuren . En al de rest is larie en apekool !
 • Mario Adams

  4 jaar geleden
  Wat voor onzin is me dat weer... Ook voor betaling met bankkaart kan het bedrag afgerond worden... Wat is daar het nut van? Wijzig dan ineens alle prijzen van de artikelen zodat er geen 5 cent meer aan te pas komt. Waarom met een artikel 9,95EUR kosten? Zet het dan aan 10 EUR of 9,90 EUR ! Cash betalen zal binnen een paar jaar toch niet meer kunnen.
 • Robert Bruyland

  4 jaar geleden
  Sinds van geluwe & co kom ik niet meer in een kerk,die zijn zoals de politiekers,worden ontslagen maar trekken verder hun roiale uitkering.
 • MOBI BIKER

  4 jaar geleden
  Wat Erik Audenaert zegt klopt wel.Een garagist heeft soms een vergunning om auto's te keuren.Hij is dan een APK-garagist.Hij checkt en onderhoudt de auto zodat hij zogezegd perfect gekeurd is.Gevolg : je moet niet naar een extra overheidsinstantie.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  4 jaar geleden
  Als je voor iets in een kerk komt : mis huwelijk begrafenis of wat ook dan komen ze met een schaal om geld te geven. De ideale plaats om van dat kleingeld af te geraken!!!