Premier Alexander De Croo
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo © Photo News

Dit ligt op tafel van het Overlegcomité: alles kan, behalve versoepelen

Nog even de kat uit de boom kijken of toch nu al de duimschroeven aandraaien? Het privéleven wordt door het Overlegcomité allicht opnieuw uit de wind gezet, maar supporteren voor je favoriete voetbalploeg zal hoogstwaarschijnlijk even niet meer kunnen. Voor de federale regering was een volledige sluiting van de fitness, de theaterzaal, de cinema en alle andere binnen- en buitenactiviteiten gisterenavond zelfs geen taboe meer. Dit is het menu waar het overlegcomité haar kerstpakket uit kan samenstellen.

138 reacties

 • Carla Van Geel

  1 jaar geleden
  Makkelijk om Vivaldi de schuld te geven van een jojobeleid dat toekomt aan NVA. Onlangs nog eerst het sportpaleis toe om een daarna te willen versoepelen terwijl Omikron in snelheid doordraafde. Indien we het overleg online zouden kunnen meemaken zouden er heel veel ogen open gaan.
 • Jennifer Peeters

  1 jaar geleden
  Wie bepaald de volgorde van de vaccins? De Croo heeft vandaag zijn boosterprik al gehad op 46 jarige leeftijd terwijl er hier nog altijd 63 plussers geen prik hebben gehad. Voorkruipen is blijkbaar het nieuwe woord van 2021.
 • leen hanssens

  1 jaar geleden
  Veel wordt afgeraden maar niet verboden, een straatje zonder einde.
 • Gino Sinnesael

  1 jaar geleden
  Alles wat we nu oogsten heeft Vivaldi gezaaid met een jojobeleid!
 • Jan De moor

  1 jaar geleden
  De cijfers dalen, zeer juist. Maar het aantal officiële geregistreerde PCR-Testen is vorige week ook met 39% gedaald, ten opzichte van twee weken geleden. Wat zijn nu de juiste cijfers?