Coronacommissaris Pedro Facon
Volledig scherm
PREMIUM
Coronacommissaris Pedro Facon © Photo News

Dit is de coronabarometer waarover het Overlegcomité zich vandaag buigt: sluitingsuur horeca weer op tafel en supporteren in voetbalstadion kan weer

Dansen op een festivalweide of supporteren voor een voetbalploeg kan - onder strikte voorwaarden - zelfs in hoogste alarmfase. Vrijetijdsactiviteiten - lees: een toneelclub, de jeugdbeweging of een voetbaltraining - mogen bijna weer als ‘vanouds’ doorgaan, mits een mondmasker en een beperking hier en daar. Dit is de coronabarometer waarmee coronacommissaris Pedro Facon vandaag naar het Overlegcomité trekt.

110 reacties

 • George Verbeek

  4 maanden geleden
  We zijn nog niet aan de piek en ze gaan al versoepelen. De intensieve cijfers gaan uiteraard terug stijgen, want die volgen de stijgende opnamecijfers met vertraging. In plaats van enkele weken langer te wachten, waarom de haast? Waarom alles weer op het spel zetten? Haast en spoed is zelden goed.
 • Mark Van Damme

  4 maanden geleden
  de kolderbrigade - trek er me niks meer van aan. politici gaan afgestraft worden dat het gaan naam heeft
 • jan geens

  4 maanden geleden
  Wat een farce . 18 maanden en nu heeft de olifant een muis gebaard . Maar ze gaan nog altijd naast de barometer werken . Ik zou wel eens willen weten wat dit folietje weer gekost heeft .
 • luc van duyse

  4 maanden geleden
  Risicopatienten zijn geboosterd ... IC - bezetting daalt ... alles opnieuw open a.u.b.
 • dirk liekens

  4 maanden geleden
  En wanneer kan terug een lockdown want de pandemie is nog net gedaan met 60.000 besmettingen kan het nog een ramp worden in de toekomst. Men zou beter nog wat verstrengen tot we over de piek zitten.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.