Coronacommissaris Pedro Facon
Volledig scherm
PREMIUM
Coronacommissaris Pedro Facon © Photo News

Dit is de coronabarometer waarover het Overlegcomité zich vandaag buigt: sluitingsuur horeca weer op tafel en supporteren in voetbalstadion kan weer

Dansen op een festivalweide of supporteren voor een voetbalploeg kan - onder strikte voorwaarden - zelfs in hoogste alarmfase. Vrijetijdsactiviteiten - lees: een toneelclub, de jeugdbeweging of een voetbaltraining - mogen bijna weer als ‘vanouds’ doorgaan, mits een mondmasker en een beperking hier en daar. Dit is de coronabarometer waarmee coronacommissaris Pedro Facon vandaag naar het Overlegcomité trekt.

110 reacties

 • George Verbeek

  4 maanden geleden
  We zijn nog niet aan de piek en ze gaan al versoepelen. De intensieve cijfers gaan uiteraard terug stijgen, want die volgen de stijgende opnamecijfers met vertraging. In plaats van enkele weken langer te wachten, waarom de haast? Waarom alles weer op het spel zetten? Haast en spoed is zelden goed.
 • Mark Van Damme

  4 maanden geleden
  de kolderbrigade - trek er me niks meer van aan. politici gaan afgestraft worden dat het gaan naam heeft
 • jan geens

  4 maanden geleden
  Wat een farce . 18 maanden en nu heeft de olifant een muis gebaard . Maar ze gaan nog altijd naast de barometer werken . Ik zou wel eens willen weten wat dit folietje weer gekost heeft .
 • luc van duyse

  4 maanden geleden
  Risicopatienten zijn geboosterd ... IC - bezetting daalt ... alles opnieuw open a.u.b.
 • dirk liekens

  4 maanden geleden
  En wanneer kan terug een lockdown want de pandemie is nog net gedaan met 60.000 besmettingen kan het nog een ramp worden in de toekomst. Men zou beter nog wat verstrengen tot we over de piek zitten.
 1. Child Focus lanceert nieuwe website en wil aandacht vestigen op langdurig vermiste kinderen: "Laat hen niet verdwijnen"

  Child Focus lanceert nieuwe website en wil aandacht vestigen op langdurig vermiste kinderen: "Laat hen niet verdwijnen"

  Ter gelegenheid van 25 mei, Internationale Dag van de Vermiste Kinderen, heeft Child Focus vandaag de site keephopealive.be gelanceerd. Met die sensibiliseringscampagne wil de organisatie op een unieke manier de aandacht vestigen op langdurig vermiste kinderen. De afbeeldingen op de website doen namelijk exact hetzelfde als wanneer vermiste kinderen vergeten worden: stilaan verdwijnen.