Een Bearcat van de Antwerpse politie.
Volledig scherm
Een Bearcat van de Antwerpse politie. © Patrick Lefelon

Dit is de ‘bunker op wielen’ waar Antwerpse politie de drugsmaffia mee wil bestrijden

Blikvanger in ‘Operatie Nachtwacht’: de Bearcats van de Antwerpse politie, beter bekend als de ‘bunkers op wielen’. De pantservoertuigen zijn bestand tegen oorlogswapens, waardoor de politie in geval van een aanslag erg dicht bij de daders kan komen.

 1. Waarom Bart De Wever operatie ‘Nachtwacht’ in het leven riep: ‘de Algerijn’ gooit granaten uit wraak voor mislukte ontvoering
  PREMIUM

  Waarom Bart De Wever operatie ‘Nachtwacht’ in het leven riep: ‘de Algerijn’ gooit granaten uit wraak voor mislukte ontvoering

  Operatie ‘Nachtwacht’ mag Borgerhout en Deurne-Noord binnenste buiten keren, de man die achter de recente golf van aanslagen zit zal de politie er niet vinden. Mohamed Reda C. (26), ‘de Algerijn’, zit veilig en wel in het buitenland sinds hij in Deurne bijna werd ontvoerd door een misnoegde drugsbende. Die verdenkt hem van de diefstal van 200 kilogram cocaïne. Lees meer over de drugsoorlog in Antwerpen in ons dossier.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgiving Parade wordt een online feest"
  Play

  Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgi­ving Parade wordt een online feest"

 2. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”