Illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie © ANP XTRA

Dit betekent 2020 voor uw portemonnee

108 reacties

 • ROGER DEPREZ

  9 maanden geleden
  Met deze regering ging alles veranderen zijn allemaal dezelfde want gesleutel in de marge en belastingen verhogen, maar de noodzakelijke en grondige structuur veranderingen om België gezond te maken zullen weer uit blijven. Met het gelijkheidsbeginsel dat op meerdere plaatsen is geschonden zouden ze kunnen beginnen maar wij leven in België en dan is het een taboe natuurlijk.
 • rosiers jean

  2 jaar geleden
  alles word duurder zelfs de taks op de tweede verblijven aan de kust in Blankenberge zelfs 6 percent duurder in 2019 en ons loontje maar 2 % max , en dan trek er nog niets op in Blankenberge, in verschillende straten zie je de huizen zo verkommeren dat je denkt hier woonde iemand in de jaren 50 en nadien,laat maar verkrotten , en wat doet de gemeente geen snars !
 • Dominique Hermys

  2 jaar geleden
  Als je al die extra kosten moet betalen is het maar goed dat je spaarcenten hebt, of moet je later gaan lenen als je naar het rusthuis gaat. Wie kan dat van zijn pensioentje betalen. En trouwens zijn er op de spaarcenten al belastingen betaald voor je ze gespaard hebt.
 • Carl Van der Cruyssen

  2 jaar geleden
  Alles duurder. BTW inkomsten gaan mee de hoogte in, en dan waarschijnlijk meer taxen en regularisering wat we geen belastingen gaan noemen.
 • johan moens

  2 jaar geleden
  alles wordt duurder en dan mogen we blij zijn dat we nog geen regering hebben wat het geen die ons nog gaan voorschotelen met een te kort van 11 miljard ik durf er niet aan denken en dan maar zagen dat er zoveel op de spaarboekjes staat
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Heb ik straks wel genoeg pensioen? En hoe zit dat met pensioensparen? Onze financieel expert beantwoordt al uw vragen
  PREMIUM

  Heb ik straks wel genoeg pensioen? En hoe zit dat met pensioen­spa­ren? Onze financieel expert beant­woordt al uw vragen

  Vorige week kon u via HLN.be uw pensioenvragen insturen, en dat deed u ook massaal. Heel wat vragen gingen over het pensioensparen, maar ook over het afkopen van studiejaren en de leeftijd waarop u met pensioen zal kunnen gaan. De vragen die het vaakst terugkwamen hebben we hieronder samengebundeld, mét alle antwoorden van financieel expert Michaël Van Droogenbroeck.
 1. 
Burgemeester en korpschef verdedigen aanpak Overpoort, amokmakers riskeren plaatsverbod
  Gent

  Burge­mees­ter en korpschef verdedigen aanpak Overpoort, amokmakers riskeren plaatsver­bod

  Wat vorige vrijdag in de Overpoortstraat in Gent is gebeurd, kan en mag niet opnieuw gebeuren. De politie en de stad verdedigen de aanpak die er was, maar zullen in de toekomst ook op vrijdag meer agenten inzetten in de feeststraat. De Overpoort afzetten en identiteitscontroles doen aan de ‘inkom’ is geen optie. “Maar als er relschoppers geïdentificeerd worden, kunnen we hen wel een plaatsverbod opleggen”, zegt burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld).