Professor Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce Vaccinatie.
Volledig scherm
Professor Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce Vaccinatie. © BELGA

Dirk Ramaekers: “Grootste teleurstelling is Johnson & Johnson, vertraging kan oplopen tot vier weken”

De vaccinatiecampagne in ons land is goed op dreef, maar wordt nog maar eens gedwarsboomd door instabiele leveringen. Traditioneel stelt AstraZeneca teleur, maar op dit moment is Johnson & Johnson “de grootste teleurstelling”, zei Dirk Ramaekers, hoofd van de Taskforce Vaccinatie, op de persconferentie. De vertraging door de slabakkende leveringen wordt op twee weken geschat, maar kan ook oplopen tot vier weken.

26 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Ik denk datJ&J zal wachten tot volgend jaar als er geen andere vaccins meer zullen zijn dan hebben zij het monopolie
 • Hugo Van Geel

  1 jaar geleden
  En krijgen die dan geen boete zoals Astra Zenica
 • alfons schouwaerts

  1 jaar geleden
  Nog steeds geen goedkeuring voor Sputnick waar wachten ze op. Deze hadden gezegd in juni te kunnen leveren
 • rony stokart

  1 jaar geleden
  Toch maar SPUTNIK V bestellen? Bijna misdadig dat dit nog niet gebeurd is.
 • R T

  1 jaar geleden
  Niet iedereen heeft zijn eerste spuit gehad en toch durven die politiekers weer uitkomen met juni alles volle bak geen afstand meer en zo voorts
 1. De vaccinatieteller: hoeveel Belgen zijn intussen gevaccineerd tegen het coronavirus? Hoe zien de regionale verschillen eruit?
  Vaccinatieteller

  De vaccinatie­tel­ler: hoeveel Belgen zijn intussen gevacci­neerd tegen het coronavi­rus? Hoe zien de regionale verschil­len eruit?

  De grootschalige vaccinatiecampagne in ons land is achter de rug. Deze zomer konden in principe alle meerderjarige Vlamingen en alle 12- tot 17-jarigen die dat wensten volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Uiteraard kan wie wil zich nog altijd laten inenten en er worden ook nog boosterprikken gezet voor de meest kwetsbare groepen. Hoeveel Belgen zijn nu deels of volledig beschermd, en zijn er regionale verschillen? Hier vindt u alle relevante cijfers en gegevens in één handige teller.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.