BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dirk Devroey over versoepelingen: “Ik zie het echt heel pessimistisch in”

“Men had drie weken geleden naar een echte lockdown moeten gaan en dan had men nu cijfers gehad om te kunnen versoepelen.” Dat zegt Dirk Devroey, professor huisartsgeneeskunde (VUB) aan HLN Live. “Nu met deze cijfers versoepelen, daar zijn we heel bezorgd over. Wij zien het echt heel pessimistisch in.” 

85 reacties

 • brecht timmermans

  2 weken geleden
  Als het van hem afhing zijn we nog een jaar in lockdown.
 • patrick vandeput

  3 weken geleden
  En ik, 62, wil mij laten vaccineren, reactie : 0000 veel gebeld, ik geef het op, ik leef veilig en hou mij aan de regels. Schattig Belgie met veeeeeeeebelovers.
 • Tejo Joeben

  3 weken geleden
  De paniekzaaiers zijn weer bezig. Wacht nu toch eens af, het zijn nog 3 weken tot 8 mei. Het aantal patiënten in de ziekenhuizen daalt, dus dat is toch goed.
 • Marie-eve Boeying

  3 weken geleden
  De grootste gekte is ...de manier hoe men hier vaccineert. Men heeft eerst voorrang gegeven aan de ouderlingen . Deze mensen konden in principe bijna nooit ziek worden in de rustoorden , ze komen praktisch niet veel buiten. Beter eerst al de zorgkundige en verpleging gevaccineerd. Dan de werkende ongeacht leeftijd , dan de jongeren . Hier doen ze alles ondersteboven. Maar daar moet je voor gestudeerd hebben .
 • Yolande MARIS

  3 weken geleden
  Wel mr de werkende bevolking ziet het al veel langer niet meer zitten,velen hebben geen loon zoals u zelfs geen tuin.We laten ons niet meer opsluiten omdat de regeringen de ziekenzorg leeggezogen heeft.
 1. Gegarandeerde dienstverlening De Lijn stap dichterbij

  Gegaran­deer­de dienstver­le­ning De Lijn stap dichterbij

  Het systeem dat moet zorgen voor een gegarandeerde dienstverlening bij De Lijn komt een stap dichterbij. De commissie Mobiliteit en Openbare Werken van het Vlaams Parlement heeft donderdag het licht op groen gezet voor de plannen van minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) om ook bij stakingen te zorgen voor een minimale of continue dienstverlening bij de Vlaamse vervoersmaatschappij. Oppositiepartijen Vooruit en Groen stemden tegen, Vlaams Belang onthield zich.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing