Volledig scherm
© Marc Baert

Directie Makro: “Constructieve voorstellen werden op het laatste moment afgewezen”

Bij Makro heeft gisteren opnieuw een buitengewone ondernemingsraad plaatsgevonden, maar vakbonden en directie zijn er niet in geslaagd om een overeenkomst te bereiken. "Na uitvoerige besprekingen lagen verregaande positieve voorstellen op tafel maar op het laatste moment zonder duidelijke redenen plots afgewezen", zo meldt de directie, die naar eigen zeggen vreest dat sommige werknemersvertegenwoordigers eerder de confrontatie opzoeken.

  1. ASSISEN. Zelfs zijn psycholoog snapt niet wat Roger Putseys bezielde toen hij buurman doodstak: “Deze man is geen heethoofd”
    PREMIUM

    ASSISEN. Zelfs zijn psycholoog snapt niet wat Roger Putseys bezielde toen hij buurman doodstak: “Deze man is geen heethoofd”

    Niemand begrijpt wat Roger Putseys bezield heeft, die zomerse zaterdag eind juli 2016, toen hij zijn Ikea-koksmes in de borst van buurman Luc Dams plantte. Zijn familie niet. Zijn vrienden van de kookclub niet. Die van de dansclub evenmin. Net als zijn buren en zijn huisarts. Zelfs de psycholoog die hem onderzocht niet. “Hij is allesbehalve een heethoofd.”