Schooldirecteurs over heropening
Volledig scherm
PREMIUM
Schooldirecteurs over heropening © Photonews-Florian Van Eenoo/Pieter-Jan Vanstockstraeten

Directeurs na extra week vakantie klaar voor heropening scholen: “Maar we merken dat de angst er bij leerkrachten goed inzit”

Ouders kunnen iets geruster ademhalen. Door de soepelere quarantaineregels, is de kans dat leerlingen op school kunnen blijven opnieuw iets groter. Dat u overdag niet meer moet bijspringen om uw kinderen maaltafels of schoonschrift aan te leren, is ook voor veel schooldirecteurs een opluchting. Het Laatste Nieuws sprak er drie over de extra week kerstvakantie en de heropstart na de kerstvakantie. “Ik wist niet dat ik zo diep zat.”

  1. Rechter beslist nog niet over terugbetaling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafprocedure afwachten”
    Antwerpen

    Rechter beslist nog niet over terugbeta­ling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafproce­du­re afwachten”

    De ondernemingsrechtbank neemt nog geen beslissing over het faillissement van Point Urbain, de horecavennootschap van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi en haar partner Erika Nguyen. De curator die het faillissement behandelt, eist de terugbetaling van 1 miljoen euro door het koppel. “Wacht tot het gerechtelijk onderzoek rond is”, stelt Joris Vercraeye, advocaat van El Kaouakibi.