Festivalgangers bij het podium van Extrema outdoor.
Volledig scherm
Festivalgangers bij het podium van Extrema outdoor. © Foto Van Galen

Dieven gebruiken pepperspray om gouden halskettingen te stelen op Extrema Outdoor

Op het dancefestival Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren gingen Italiaanse dieven op slinkse wijze lopen met vijf halskettingen. Dankzij enkele getuigenissen werden ze ingerekend. Het openbaar ministerie vordert een celstraf van 37 maanden.

7 reacties

 • johan vankeirs

  5 jaar geleden
  Als ik iets koop is dit om het te gebruiken.Het is ver gekomen in dit land dat we ons uurwerk,een ring,een halsketting of een handtas niet meer kunnen(mogen)gebruiken omdat wij bestolen worden door al dit gespuis die hier vrij mogen rondlopen om mensen te bestelen.Het zijn de talrijke regeringen in dit land die de veiligheid van hun burgers en maatschappij dienen te beschermen en niet omgekeerd.De wetgever moet de daders straffen en niet de slachtoffers.
 • etienne bies

  5 jaar geleden
  Ik snap niet waarom mensen op festivals rondlopen met waardevolle objecten. Je weet toch dat daar steeds dieven rondlopen. Ok men moet andermans zaken niet stelen maar ja..............als men de kat bij de melk zet.
 • Frans Peeters

  5 jaar geleden
  Weer een reden gevonden om peperspray van de markt te houden voor vrouwen die zich hiermee kunnen verdedigen
 • johan vankeirs

  5 jaar geleden
  Ze hebben opnieuw iets gevonden om vlug rijk te komen zonder werken.Waar kunnen we in dit land nog weggaan zonder bestolen of lastig gevallen te zijn van al dit gekweekt gespuis! Iedere dag komt het erger en erger .
 • Benny De Keyzer

  5 jaar geleden
  Dit jaar ben ik naar Werchter en Graspop gegaan en daar geraak je zelfs niet binnen met een flesje water. Hoe geraken die dieven dan binnen met pepperspray?!