Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ANP

Diesel wordt opnieuw tikkeltje duurder: tot 1,977 euro per liter

Diesel (B7) tanken wordt morgen een tikkeltje duurder. De maximumprijs stijgt dan 1,8 cent tot 1,977 euro per liter. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie.

 1. DE GROTE PEILING. Bijna de helft van de Belgen komt moeilijk rond op het einde van de maand
  PREMIUM

  DE GROTE PEILING. Bijna de helft van de Belgen komt moeilijk rond op het einde van de maand

  Aan de pomp, in de winkelkar en op de energiefactuur: het leven wordt zo duur dat bijna de helft van de Belgen maar moeilijk de eindjes aan elkaar kan knopen. Dat blijkt uit onze Grote Peiling. Ook de oorlog in Oekraïne geeft ons kopzorgen - al mogen de sancties tegen Rusland wel wat straffer, vinden de meeste landgenoten. Zeven Belgen op tien denkt bovendien dat ons leger het land niet kan verdedigen bij een inval.
 2. Wie vermoordde mama Magali (46) en dochter Coline (17)? Faroek op zoek naar “cruciale getuige” met oranje draagtas
  Play

  Wie vermoordde mama Magali (46) en dochter Coline (17)? Faroek op zoek naar “cruciale getuige” met oranje draagtas

  Coline en haar mama werden midden in de nacht koelbloedig vermoord in hun huis in Kraainem. De moordenaar ging er nadien vandoor met hun auto. Maar wie de dader was en waarom hij moeder en dochter zo gewelddadig vermoorde, weet niemand. Nu, drie maanden later, duikt een nieuw spoor op: de politie ontdekte beelden van een cruciale getuige met een feloranje draagtas. Hij heeft mogelijk informatie die kan leiden naar de moordenaar.