Anonymous for the Voiceless in actie in Chicago
Volledig scherm
Anonymous for the Voiceless in actie in Chicago © RV

Dierenrechtenactivisten confronteren shoppers in Nieuwstraat met gruwel slachthuizen

Naar aanleiding van de schandalen in Vlaamse slachthuizen trok de dierenrechtenorganisatie Anonymous for the Voiceless vandaag de Brusselse Nieuwstraat in. Door middel van maskers en confronterende foto's wilden ze voorbijgangers aanzetten om veganisme te overwegen.

32 reacties

 • Luc Peeters

  5 jaar geleden
  Hebben die mensen niets anders te doen.
 • paul van gele

  5 jaar geleden
  Hoe meer mensen er leven hoe meer er moet geslacht worden. De wereld is over bevolkt. 78 jaren geleden heeft er wel eens iemand iets aan willen doen. Alleen hij heeft er de verkeerde uit gekozen.
 • Jean West

  5 jaar geleden
  De verse onbewerkte filet d'Anvers is wel een stuk vlees dat rond is Guido Vermeyen.
 • Tina Colpaert

  5 jaar geleden
  ik eet al 20j geen dieren meer en maak zelf "lekkere" dingen want als ik naar veggie resto ga of recepten bekijk vind ik de meeste helemaal niet smakelijk uitzien vooral die vervangtroep die ze u willen laten gebruiken en die je helemaal niet nodig hebt!
 • Jan Delafontaine

  5 jaar geleden
  We weten al lang dat vlees eten voor te veel verzadigde vetzuren zorgt in het lichaam. Toch blijven we de traditie volgen van onze voorouders die vlak na de oorlog gebrainwashed waren door de vleesindustrie en hun reklame. Vis eten langs de andere kant daar stop ik vermoedelijk nooit mee.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.