Diefstallenplaag teistert autoparking Brussels Airport

Sinds een drietal maanden wordt wekelijks minstens één auto gestolen op de parking van de luchthaven van Zaventem. Dat bericht Het Nieuws op vtm, op basis van het parket van Brussel.

 1. Kofferdief die door politie beschoten werd, krijgt celstraf van 18 maanden

  Kofferdief die door politie beschoten werd, krijgt celstraf van 18 maanden

  De Brusselse correctionele rechtbank heeft vandaag een 27-jarige Brusselaar, die betrapt was bij de diefstal van een koffer, veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 maanden. De twintiger had zich tijdens zijn arrestatie verzet tegen de politie en werd daarom niet alleen veroordeeld voor diefstal maar ook voor slagen en verwondingen aan een politieagent. De man zelf heeft klacht ingediend tegen de agenten die hem arresteerden voor poging tot doodslag, omdat ze tijdens de achtervolging het vuur openden.
 2. Zij vieren kerst noodgedwongen in hun eentje: “Jammer, maar geen boete van 1.750 euro riskeren”
  PREMIUM

  Zij vieren kerst noodgedwon­gen in hun eentje: “Jammer, maar geen boete van 1.750 euro riskeren”

  Alleenstaanden mogen met kerstavond of op kerstdag hun twee contacten tegelijk inviteren aan de feestdis. Maar de puzzel laat zich niet overal zo makkelijk leggen, met als gevolg dat er aan nogal wat kersttafels straks maar één stoel zal staan. Hoe gaan ze daarmee om? Deze vier singles maken er toch het beste van. "Ik heb één ding plechtig beloofd aan mezelf: ik ga niét zielig zijn."
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?