Die nacht in Limburg: inbreker blijft ondersteboven aan poort hangen met broek op zijn enkels

BinnenlandDe prijs voor de domste inbreker van het jaar is bekend. Hij bezocht afgelopen weekend een Spar in Kaulille (Bocholt), waar hij twee keer (!) dezelfde fout maakte. Telkens bleef hij met zijn broek vasthangen, waardoor hij hulpeloos ondersteboven aan de poort bleef bengelen.

30 reacties

 • Martin Amelynck

  4 jaar geleden
  Ik lach nooit met een mens maar nu had ik een moeilijk momentje
 • ivan Gabriels

  4 jaar geleden
  Dieje had al nen bak opgedronken,zo tezien.Nie goe bezig......
 • Charlotte De greef

  4 jaar geleden
  Heel goede afloop!
 • Chris Van den Eynde

  4 jaar geleden
  Comedy capers wahaha, al goed dat we af en toe eens kunnen lachen dezer dagen.
 • Germain De Block

  4 jaar geleden
  Gewoon een weekje laten hangen.zal dan wel van een ander zijn grief afblijven.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Topondernemer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”
  27

  Toponderne­mer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”

  Een aantal jaar geleden kondigde Antwerps topondernemer Fernand Huts aan dat hij zou investeren in onderzoek naar en de bouw van speciale fabrieken die plastic kunnen omvormen naar de oorspronkelijke grondstoffen. Vollédige recyclage dus. In een interview met ‘VTM Nieuws’ claimt hij vandaag dat de proefinstallatie van zijn dochterbedrijf, de Antwerpse afvalverwerker Indaver, er dankzij onderzoek nu ook echt in geslaagd is die volledige recyclage uit te voeren.