Diaken Poppe spoot bij de meeste slachtoffers opzettelijk lucht in de aderen.
Volledig scherm
Diaken Poppe spoot bij de meeste slachtoffers opzettelijk lucht in de aderen. © Photonews

'Diaken des doods' staat terecht voor oudermoord en minstens tien andere moorden

BinnenlandOp het assisenproces tegen Ivo Poppe (61) heeft procureur-generaal Serge Malefason de akte van beschuldiging voorgelezen. De diaken uit Wevelgem staat terecht voor de moord op zijn moeder en minstens tien andere moorden. Bij de meeste slachtoffers spoot hij opzettelijk lucht in de aderen.

3 reacties

 • Renee lissens

  5 jaar geleden
  Als men sneller euthanasie moest toepassen ,zou deze Meneer niet gestraft worden en de naam moordenaar krijgen.Ik heb kennissen die dat uitdrukkelijk jaren geleden hebben aangevraagd wegens ondragelijke pijnen (ongeneselijke nier ziekte ) maar niet werd toegepast en zij hebben nu toch een weg gevonden,want ik heb al zeker 4 maand niets meer van hen gehoord.Alzo die persoon niet te snel straffen.Renee
 • censor

  5 jaar geleden
  Als je 10 jaar, zoals velen aan je ziekbed gekluisterd ligt zou dat een daad van mededogen zijn, als je niet meer weet wie je bent, geen bezoek meer ontvangt..wel dat ze daar een keer over nadenken..
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Lees ik het goed? Als verpleger had hij het lef om mensen uit hun lijden te verlossen. Als diaken kon dit ineens niet meer?