Ivo Poppe
Volledig scherm
Ivo Poppe © Photonews

Diaken des doods: "Het spijt me heel erg"

Op het assisenproces tegen Ivo Poppe (61) hebben het hof en de jury zich teruggetrokken voor de beraadslaging over de schuldvragen. In zijn laatste woord drukte de Wevelgemse diaken nog kort zijn spijt uit. Poppe staat terecht voor moedermoord en minstens tien andere moorden, maar de jury moet enkel vragen beantwoorden over de zes bekende slachtoffers. Procureur-generaal Serge Malefason vroeg aan de jury om "ja" te antwoorden op alle schuldvragen. De verdediging vraagt de vrijspraak voor de moorden op Irma Parmentier en Marguerite Blondeel. 

4 reacties

 • Jamila Falkou

  5 jaar geleden
  Spijt komt laat
 • Jamila Falkou

  5 jaar geleden
  Krijg echt stress van al die miserie.
 • chantal prez

  5 jaar geleden
  In België kan euthanasie wettelijk en aangevraagd worden voor je jaren moet liggen aftakelen. Steek hem bij Roger in een Frans klooster,misschien? Moest hij niet tot de kerk behoren,je zou iets horen!!
 • Robert DE REU

  5 jaar geleden
  Ga zijn daden zeker niet goedpraten, maar mocht ik ergens in een rusthuis liggen aftakelen, zou ik blij zijn met een Poppe, heb zelf mijn moeder jarenlang zien aftakelen dat het niet meer menselijk was, maar ja je moet het zelf meemaken alvorens een beetje begrip te kunnen opbrengen.