Beschuldigde Ivo Poppe wordt ondervraagd door de assisenvoorzitter in de rechtszaal.
Volledig scherm
Beschuldigde Ivo Poppe wordt ondervraagd door de assisenvoorzitter in de rechtszaal. © photo_news

'Diaken des doods' geeft maximum 20 feiten toe: "Ik heb nooit willen doden"

Op het assisenproces tegen Ivo Poppe is voorzitter Bart Meganck gestart met het verhoor van de beschuldigde. De diaken uit Wevelgem verklaarde dat hij bij maximum twintig mensen actief euthanasie toepaste. "Ik heb nooit willen doden. Ik wilde een waardeloos leven van een terminale patiënt inkorten."

6 reacties

 • Jan Baroen

  5 jaar geleden
  Eric, nochtans toont de media zeer veel gezichten van mogelijke daders die ook nog niet veroordeeld zijn. Het is precies alsof sommige hem nog willen verdedigen of zijn daden goedpraten. Deze man heeft zijn daden toegegeven en denkt zelfs dat hij goeie daden gesteld heeft door te moorden.
 • Eric Servaes

  5 jaar geleden
  Jan : omdat hijnog niet veroordeeld werd en dus nog steeds onschuldig tot tegendeel bewezen wordt.
 • pascal pilchard

  5 jaar geleden
  hij stuurde ze één voor één naar de hemel.. in naam van de vader..enz..
 • Jan Baroen

  5 jaar geleden
  Waarom wordt het gezicht van deze persoon niet getoond?
 • VIVIANE bastenie

  5 jaar geleden
  Wie is hij om te oordelen over leven en dood? zulke mensen zijn geestelijk ernstig gestoort,ze spelen voor god en denken ook nog dat ze goed hebben gehandeld,ik pleit ervoor om deze gestoorde nooit meer los te laten op onze maatschappij,maar ja hij heeft een zwaar leven gehad,maar is dat een reden om anderen het leven te ontnemen.
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.