Waals minister-president Elio Di Rupo (PS).
Volledig scherm
Waals minister-president Elio Di Rupo (PS). © Photo News

Di Rupo: "Onduidelijkheid over de te nemen maatregelen, extreem chaotisch in ziekenhuizen”

Er heerst onduidelijkheid over de te nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Dat zei Waals minister-president Elio Di Rupo voor de start van de bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad vanmiddag. Hij wil duidelijkheid voor de bevolking.

26 reacties

 • jack vandenhende

  2 jaar geleden
  Als je in een reactie durft te zeggen dat een PS politieker de waarheid durft te zeggen , dan dwaal je .
 • Ira Blot

  2 jaar geleden
  Ik denk dat ze toch de ernst er niet van inzien ,ik ben teruggekomen van reis met zware keelpijn zonder koorts je wordt thuis gezet en bij hoge koorts wordt je getest de logica is ver weg heb ik covid of drager van het virus niet niemand die het weet volgende week terug aan het werk
 • Ludo Wouters

  2 jaar geleden
  Maggie is een Pontius Pilatus. Ze geeft de raad maar verplicht niet. Maggie, noch vis noch vlees. Bij de volgende verkiezingen haalt die nog geen 5000 stemmen meer.
 • martine carlier

  2 jaar geleden
  Di Rupo komt te voorschijn de toekomstige premier?
 • Harold Anckaert

  2 jaar geleden
  Rode strik zal ook eensiets zeggen, het was toch hij die zei dat hij weet wat er gebeurde op de werk vloer bij de arbeiders en zo!! En nu zegt hij en ik quote; "ik heb gehoord?". Nou dit zegt genoeg voor mij van heel die RODE partij!!
 1. “Gij weet niet hoe vuil een wijf is”: Jeff Hoeyberghs riskeert voorwaardelijke celstraf van 6 maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie
  Gent

  “Gij weet niet hoe vuil een wijf is”: Jeff Hoeyberghs riskeert voorwaarde­lij­ke celstraf van 6 maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discrimina­tie

  Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (60) riskeert een voorwaardelijke celstraf van zes maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie. Dat deed hij in 2019 tijdens een lezing in een auditorium aan de UGent voor het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) over vrouwen. Zowel de UGent als het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen stelden zich burgerlijke partij. Zijn advocaat Rieder vraagt met vertrouwen de vrijspraak.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.