Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Di Rupo in joggingbroek en met kniebrace naar Overlegcomité

Waals minister-president Elio Di Rupo (PS) verscheen vrijdag op met Overlegcomité in een joggingbroek en met een kniebrace. De Waalse politicus herstelt van een operatie.

 1. Van Quickenborne wijst op strengere straffen voor misdrijven tegen LGBTQI+-gemeenschap

  Van Quickenbor­ne wijst op strengere straffen voor misdrijven tegen LG­BTQI+-gemeen­schap

  Rechters zullen in de toekomst strenger kunnen optreden tegen misdrijven tegen LGBTQI+-personen, zoals het bedreigen van een holebikoppel dat hand in hand loopt. Naast seksuele geaardheid en geslachtsverandering worden in een nieuw wetsontwerp ook genderidentiteit en genderexpressie als discriminatiegrond toegevoegd. En ze zullen als verzwarende factor gelden voor alle misdrijven in het strafwetboek, meldt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) dinsdag.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.