Vlamingen op skireis.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlamingen op skireis. © RV

Deze Vlamingen vertrokken toch op skivakantie: "Bang dat we het virus zullen meebrengen naar België zijn we niet”

Hoewel reizen sterk wordt afgeraden, wilden heel wat Vlamingen deze kerstvakantie toch gaan skiën of snowboarden. Daarvoor moesten ze naar Zwitserland, want daar zijn de skigebieden in de belangrijkste wintersportgebieden open voor buitenlandse toeristen. Wij spraken met Vlamingen die deze kerstvakantie toch op de skipiste te vinden waren of daar nog steeds zijn. “Akkoord: wij zijn op reis geweest in een rode zone. Maar als we thuis waren gebleven, in België, dan zaten we óók in een rode zone, hè”, getuigt één van hen.

216 reacties

 • Mariette Jaspers

  2 weken geleden
  Ze kunnen het goed uitleggen die skiërs! Ik vind het jammer dat er zoveel egoïsten bestaan.
 • Monique Willems

  2 weken geleden
  Dit is geen kwestie meer van ‘hier voel ik me veiliger dan in België ‘ ; dit is geen respect hebben voor jezelf en de medemens. Ikke en de rest kan stikken! Kijk eens in goed in de spiegel! Ben je fier op jezelf?!
 • Mario Vanderlinden

  2 weken geleden
  Mensen die alleen met zichzelf bezig zijn, foei.
 • abi tadil

  2 weken geleden
  Waar heb je de meetste kans op het virus: op een berg of bij de carrefour?...voorzichtig zijn telt...en dat overal. Maar begin elkaar niet op te draaien en wees gewoon voorzichtig.
 • daniel verdeyen

  2 weken geleden
  Daniël Verd De Oostkantons worden volledig afgesloten maar de grens naar Zwitserland blijft wagenwijd open. Controles als dat in 2 maand niet lukte, gaat dat nu in 2 dagen wel lukken. Wij zitten al 8 maand gevangen en die egoïsten trekken er zich niets van aan. Ik hoop dat de ganse regering al de reacties moet lezen en inzien met wat die bezig zijn Als ze zelf niet op skiverlof zijn natuurlijk.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown