Deze Vlamingen hebben geen spijt van de koop van hun zwembad.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze Vlamingen hebben geen spijt van de koop van hun zwembad. © Florian Van Eenoo, Wannes Nimmegeers, David Legreve

Deze Vlamingen hebben geen spijt van hun corona-zwembad, ondanks stijgende prijzen: “Vakantie in eigen tuin, da’s onbetaalbaar”

Tijdens corona konden zwembadbouwers het graven nauwelijks bijhouden, maar sinds er op tv meer fronsende economen dan virologen verschijnen, is de rush op een zwemdok in de hof flink geluwd. Heeft de Vlaming spijt van zijn coronabad? “Het kost wat, ja, maar met z’n vieren op reis gaan kost je ook 5.000 euro en daar heb je na tien dagen niks meer van.”

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Wesley (29) springt op losgeslagen paard met koets en kan het met één teugel doen stoppen: “Dit had slechter kunnen aflopen”
  Play
  Oedelem/Assebroek

  Wesley (29) springt op losgesla­gen paard met koets en kan het met één teugel doen stoppen: “Dit had slechter kunnen aflopen”

  Een losgeslagen paard met koets liep donderdagavond drie kilometer alleen op straat tussen Assebroek en Oedelem. De drie inzittenden waren uit de koets geslingerd. Een toevallige voorbijganger kon op de koets springen en het paard tot stilstand brengen. “Het was meer dan tien jaar geleden dat ik nog eens teugels in mijn handen had gehad”, vertelt hij.