Photo News, Agentschap Zorg en Gezondheid
Volledig scherm
© Photo News, Agentschap Zorg en Gezondheid

Deze tijdlijn volgt Vlaanderen voor vaccinaties per leeftijd, maar pin u er niet op vast: “Het is een ruwe schatting”

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) bracht gisteren goed nieuws in ‘De Zevende Dag’: iedereen krijgt de mogelijkheid om zich te vaccineren tegen Covid-19 tegen 11 juli, op voorwaarde dat de leveranciers zich aan hun beloftes houden. Op Twitter werd een zeer gedetailleerde tijdlijn gedeeld met de vaccinatieverwachting per leeftijdsgroep, maar pin u daar niet op vast. “Alles hangt af van de leveringen.”

67 reacties

 • Roger Van Aelst

  2 jaar geleden
  eerst zien en dan geloven moest al volgens grafiek de eerste prik gekregen hebben
 • Peggie Van Audenhove

  2 jaar geleden
  Stop met spelen met grafiekjes en neem actie. Met die grafiekjes die dan nog "ruwe schattingen zijn" daarmee zijn we niks. Zorg dat jullie met een degelijk vaccin kunnen werken want AstraZeneca dat duidelijk via vriendjespolitiek wordt gepushed terwijl het niet 100% veilig is noch werkt, en zorg ook voor een degelijke planning en organisatie van zowel de aankoop en distributie en rollout vaccinatie over de bevolking. En maak daarna een beetje grafiekjes als er hiervoor nog tijd over is.
 • Hugo vanderoosbeek

  2 jaar geleden
  Niet vaccineren zal méér levens eisen dan de (niet bewezen) bijwerkingen van het A.Z. spul...
 • Joost Delaere

  2 jaar geleden
  Zal wachten worden tot wanneer Verenigde Staten en UK in veilige zone zitten. Dan pas zullen de vaccinfabrikanten hun goedkope europese vaccins leveren. Eind dit jaar gaan we dan met massale overschotten zitten. Tja beter wat meer betaald en vroeger geleverd als je er toch 2 keer zoveel koopt dan je nodig hebt.
 • Leo Peeters

  2 jaar geleden
  Dat morgen eerst eens al onze ministers en alle medewerkers van de parlementen hun Astra-Zenica prik gaan halen , als voorbeeld dat het veilig is voor hun bevolking .