Photo News, Agentschap Zorg en Gezondheid
Volledig scherm
© Photo News, Agentschap Zorg en Gezondheid

Deze tijdlijn volgt Vlaanderen voor vaccinaties per leeftijd, maar pin u er niet op vast: “Het is een ruwe schatting”

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) bracht gisteren goed nieuws in ‘De Zevende Dag’: iedereen krijgt de mogelijkheid om zich te vaccineren tegen Covid-19 tegen 11 juli, op voorwaarde dat de leveranciers zich aan hun beloftes houden. Op Twitter werd een zeer gedetailleerde tijdlijn gedeeld met de vaccinatieverwachting per leeftijdsgroep, maar pin u daar niet op vast. “Alles hangt af van de leveringen.”

67 reacties

 • Roger Van Aelst

  3 weken geleden
  eerst zien en dan geloven moest al volgens grafiek de eerste prik gekregen hebben
 • Peggie Van Audenhove

  1 maand geleden
  Stop met spelen met grafiekjes en neem actie. Met die grafiekjes die dan nog "ruwe schattingen zijn" daarmee zijn we niks. Zorg dat jullie met een degelijk vaccin kunnen werken want AstraZeneca dat duidelijk via vriendjespolitiek wordt gepushed terwijl het niet 100% veilig is noch werkt, en zorg ook voor een degelijke planning en organisatie van zowel de aankoop en distributie en rollout vaccinatie over de bevolking. En maak daarna een beetje grafiekjes als er hiervoor nog tijd over is.
 • Hugo Hechtermans

  1 maand geleden
  Niet vaccineren zal méér levens eisen dan de (niet bewezen) bijwerkingen van het A.Z. spul...
 • Pierre Verpriest

  1 maand geleden
  Zal wachten worden tot wanneer Verenigde Staten en UK in veilige zone zitten. Dan pas zullen de vaccinfabrikanten hun goedkope europese vaccins leveren. Eind dit jaar gaan we dan met massale overschotten zitten. Tja beter wat meer betaald en vroeger geleverd als je er toch 2 keer zoveel koopt dan je nodig hebt.
 • Leo Peeters

  1 maand geleden
  Dat morgen eerst eens al onze ministers en alle medewerkers van de parlementen hun Astra-Zenica prik gaan halen , als voorbeeld dat het veilig is voor hun bevolking .
 1. Vaccinatietempo deze en volgende week in tijdelijke dip: slechts iets meer dan 200.000 spuitjes per week
  79

  Vaccinatie­tem­po deze en volgende week in tijdelijke dip: slechts iets meer dan 200.000 spuitjes per week

  Het vaccinatietempo in Vlaanderen en de andere regio’s gaat deze en volgende week iets lager, na de "paasversnelling" van de voorbije weken. Tegelijk zou over enkele dagen wel al zeven op de tien 65-plussers ingeënt moeten zijn. Het Overlegcomité had onder meer die drempel naar voren geschoven als voorwaarde om het buitenplan te activeren. Daarnaast krijgen ook de eerste mensen onder de 65 met onderliggende aandoeningen een eerste dosis.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw