Deze robots van Bpost zorgen ervoor dat uw pakje binnenkort vlot tot aan uw deur geraakt

Deze zomer opende bpost in Willebroek een Active Ants-e-commercemagazijn. In het magazijn werken er vooral robots. Daarmee wil het postbedrijf Belgische bedrijven helpen met hun onlineverkoop.

 1. Kinderen van minister Van Quickenborne zijn bang na verblijf in safehouse: hoe ga je daar als ouder best mee om?
  PREMIUM

  Kinderen van minister Van Quickenbor­ne zijn bang na verblijf in safehouse: hoe ga je daar als ouder best mee om?

  “We overwegen een kinderpsycholoog in te schakelen. Mijn kinderen zijn bang”, vertelde de vrouw van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) aan onze krant. Hoe ga je als ouder best om met kleintjes die zoiets traumatisch meemaken als een verblijf in een safehouse? Wanneer wordt hun angst problematisch? Expert Guy Bosmans (KU Leuven): “Het is heel mooi wat deze mama doet.”
 2. Man die zwaargewond raakte bij gasexplosie in Luik buiten levensgevaar, mogelijk sprake van wanhoopsdaad
  Update

  Man die zwaarge­wond raakte bij gasexplo­sie in Luik buiten levensge­vaar, mogelijk sprake van wanhoops­daad

  De man die gisteren zwaargewond raakte bij de gasontploffing in de Luikse gemeente Blegny is buiten levensgevaar. Dat meldt RTL Info. Volgens dezelfde bron wordt de totale schade in de straat geschat op bijna 1 miljoen euro. Volgens SudInfo bracht het slachtoffer zijn eigen woning tot ontploffing in een poging een einde aan zijn leven te maken. De man zou een recente relatiebreuk niet kunnen verwerken, klinkt het.