Tiana Moretti van Osteria Moretti in Hasselt, Bjorn Van Schelvergem van Brasserie Goestink in Haaltert en Ben Floren van Beerlovers Bar in Antwerpen.
Volledig scherm
Tiana Moretti van Osteria Moretti in Hasselt, Bjorn Van Schelvergem van Brasserie Goestink in Haaltert en Ben Floren van Beerlovers Bar in Antwerpen. © Photonews

Deze horeca-uitbaters maakten van hun zaak een succesvolle takeaway: “Tot 200 meter ver stonden klanten aan te schuiven”

De verplichte sluiting van cafés en restaurants ging gepaard met tranen en tandengeknars, maar deze drie uitbaters blijven niet bij de pakken zitten. In het voorjaar zetten ze al een bijzonder succesvolle takeaway op poten, en dat gaan ze nu opnieuw doen. "De klanten belden al om te vragen of ze hun favoriete gerechten weer konden afhalen."

  1. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
    Play

    Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"

  2. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
    Play
    Ze Zeggen Dat

    Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet