Twee van de negen 'most wanted' verdachten voor de rellen in Brussel.
Volledig scherm
Twee van de negen 'most wanted' verdachten voor de rellen in Brussel. © Federale politie

Deze 9 relschoppers zijn 'most wanted' voor de rellen in Brussel

Rellen in BrusselDe politie heeft een lijst van negen verdachten gepubliceerd naar wie ze op zoek is voor de rellen van 11, 15 en 25 november in Brussel. Tot nu werden al  27 personen geïnterpelleerd en nog eens veertien personen geïdentificeerd. Deze negen relschoppers, waarvan de politie beelden verspreidt, willen de speurders nog identificeren.

105 reacties

 • Marc Vandebroek

  5 jaar geleden
  Leve onze multicriminele samenleving. Crapuul buitengooien
 • Berle Boffums

  5 jaar geleden
  Die "Brusselse jongeren" toch altijd hé. Een geluk dat het geen allochtonen zijn. Benieuwd of de gedupeerden ooit 1 cent van hun geleden schade zullen ontvangen.
 • Etienne De Bondt

  5 jaar geleden
  Ga eens zien op de wekelijkse markt in Molenbeek, salah heeft daar ook weken ongestoord kunnen rondlopen. A ja das waar dat is een No- Go zone voor de politie, niet aan gedacht sorry.
 • Guido Swerts

  5 jaar geleden
  De toekomst van onze pensioenen ziet er zo te zien...veelbelovend uit...
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Die dure merkkledij komt gewoon uit de geplunderde winkels.
 1. Politie pakte al 31 herrieschoppers op, onder wie 19 minderjarigen, voor verschillende rellen in Brussel

  Politie pakte al 31 herrie­schop­pers op, onder wie 19 minderjari­gen, voor verschil­len­de rellen in Brussel

  De Brusselse politie heeft al 31 mensen kunnen oppakken die betrokken waren bij de verschillende rellen aan de Beurs, het Muntplein en de Louizalaan. Dat meldt La Dernière Heure. Het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Een aantal andere relschoppers werd al geïdentificeerd maar nog niet opgepakt. "De verschillende onderzoeken worden actief voortgezet, er zullen nog arrestaties volgen", zegt parketwoordvoerder Denis Goeman.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.