Twee van de negen 'most wanted' verdachten voor de rellen in Brussel.
Volledig scherm
Twee van de negen 'most wanted' verdachten voor de rellen in Brussel. © Federale politie

Deze 9 relschoppers zijn 'most wanted' voor de rellen in Brussel

Rellen in BrusselDe politie heeft een lijst van negen verdachten gepubliceerd naar wie ze op zoek is voor de rellen van 11, 15 en 25 november in Brussel. Tot nu werden al  27 personen geïnterpelleerd en nog eens veertien personen geïdentificeerd. Deze negen relschoppers, waarvan de politie beelden verspreidt, willen de speurders nog identificeren.

105 reacties

 • Marc Vandebroek

  5 jaar geleden
  Leve onze multicriminele samenleving. Crapuul buitengooien
 • Berle Boffums

  5 jaar geleden
  Die "Brusselse jongeren" toch altijd hé. Een geluk dat het geen allochtonen zijn. Benieuwd of de gedupeerden ooit 1 cent van hun geleden schade zullen ontvangen.
 • Etienne De Bondt

  5 jaar geleden
  Ga eens zien op de wekelijkse markt in Molenbeek, salah heeft daar ook weken ongestoord kunnen rondlopen. A ja das waar dat is een No- Go zone voor de politie, niet aan gedacht sorry.
 • Guido Swerts

  5 jaar geleden
  De toekomst van onze pensioenen ziet er zo te zien...veelbelovend uit...
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Die dure merkkledij komt gewoon uit de geplunderde winkels.
 1. De Croo voorstander van accijnshervorming: “Normaal dat crisismaatregelen op bepaald moment aflopen”

  De Croo voorstan­der van accijnsher­vor­ming: “Normaal dat crisismaat­re­ge­len op bepaald moment aflopen”

  Premier Alexander De Croo (Open Vld) vindt dat de accijnshervorming moet worden uitgevoerd. “Het is logisch dat crisismaatregelen op een bepaald moment een einde krijgen”, zei de premier vanmiddag in de plenaire vergadering van de Kamer. Er is voorlopig nog geen consensus binnen de meerderheid over de hervorming die minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) eerder deze week voorstelde.
 2. Politie pakte al 31 herrieschoppers op, onder wie 19 minderjarigen, voor verschillende rellen in Brussel

  Politie pakte al 31 herrie­schop­pers op, onder wie 19 minderjari­gen, voor verschil­len­de rellen in Brussel

  De Brusselse politie heeft al 31 mensen kunnen oppakken die betrokken waren bij de verschillende rellen aan de Beurs, het Muntplein en de Louizalaan. Dat meldt La Dernière Heure. Het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Een aantal andere relschoppers werd al geïdentificeerd maar nog niet opgepakt. "De verschillende onderzoeken worden actief voortgezet, er zullen nog arrestaties volgen", zegt parketwoordvoerder Denis Goeman.
 1. Voortaan één officier verantwoordelijk voor leiding bij onvoorziene rellen

  Voortaan één officier verantwoor­de­lijk voor leiding bij onvoorzie­ne rellen

  Voortaan wordt één politie-officier verantwoordelijk voor de leiding van de operaties en het beheer van de versterkingen bij onvoorziene rellen in de hoofdstad. Dat is beslist op een overleg tussen de Conferentie van de 19 burgemeesters van het Brussels gewest en de federale ministers Jan Jambon (Binnenlandse Zaken) en Koen Geens (Justitie). De komende dagen en weken wordt hiervoor een minutieus protocol opgesteld.
 2. Ons land stuurt 230 legervoertuigen naar Oekraïne die ongeschikt en te gevaarlijk worden geacht voor Belgische militairen
  PREMIUM
  185

  Ons land stuurt 230 legervoer­tui­gen naar Oekraïne die ongeschikt en te gevaarlijk worden geacht voor Belgische militairen

  Ons land gaat met spoed militair materieel zoals legervoertuigen, geweren, afweergeschut en kogels naar Oekraïne sturen. Dat kwam VTM NIEUWS te weten. Een opvallende schenking zijn de in totaal 80 IVECO LMV Lynx-voertuigen en de 150 VOLVO-trucks die Defensie aan het uitfaseren is vanwege mankementen, maar dus wel goed genoeg blijken voor het slagveld in Oekraïne.