.
Volledig scherm
. © Photo News/Belga

Dewinter uit kritiek op De Wever, maar reikt hem ook de hand: "De N-VA moet er niet uit, Vlaams Belang moet er in"

Met een lijvig rapport heeft Filip Dewinter, Vlaams Belang-kopstuk in Antwerpen, uitgehaald naar het migratiebeleid van burgemeester Bart De Wever (N-VA). Toch wil hij niet spreken van een anti-De Wever campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. "De N-VA moet er niet uit, Vlaams Belang moet er in", zei hij vandaag op de voorstelling van de "Migratiebarometer" van Vlaams Belang in Antwerpen.

62 reacties

 • sisse sisse

  3 jaar geleden
  NVA is te laf en ze gaan klappen krijgen dat ze omvervallen van de schok
 • Jan Peeters

  3 jaar geleden
  N-VA heeft een mooie kans gehad, maar helaas is er totaal niets positiefs in Antwerpen gebeurt, mijn stem krijgen ze niet meer.
 • LUC VAN DER VEKEN

  3 jaar geleden
  @Marleen Sauvillers, Ik heb een vermoeden dat jij van Scheldewater hebt gedronken omdat de waterfaktuur te hoog was!
 • Marleen Sauvillers

  3 jaar geleden
  De nva is een zeer goede partij. Heel bekwame ministers niemand had dat verwacht. Nooit was het voor de Vlaming zo goed .
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Het VB kan het zich permitteren heel strenge standpunten te verkondigen om niet al te slimme kiezers te lokken. Moesten ze mogen of willen meeregeren dan zullen de die standpunten nooit of te nooit kunnen waarmaken en hun kiezers zwaar teleurstellen. Of het moet zijn dat ze meer dan 50% van de stemmen halen. Laat ze meeregeren, en ze vallen door de mand wegens onbekwaam. VB stemmen is nutteloos stemmen.
 1. Ook gouverneur Decaluwé wil terrassen open en spreekt van coronamoeheid bij bevolking én politie: "Het vat is op bij de mensen”
  39

  Ook gouverneur Decaluwé wil terrassen open en spreekt van coronamoe­heid bij bevolking én politie: "Het vat is op bij de mensen”

  De gouverneur van Luik zal zich niet verzetten als restaurants en cafés hun terrassen opnieuw openen op 1 mei, ongeacht wat het Overlegcomité daarover beslist. De gouverneur van West-Vlaanderen, Carl Decaluwé (CD&V), benadrukt in een reactie daarop dat een gouverneur moet volgen wat het Overlegcomité zegt, met of zonder goesting. “Aan de andere kant heb ik ook liever dat samenkomsten van mensen gecontroleerd buiten gebeuren”, zegt hij. “De terrassen kunnen ons helpen daarbij.”
 2. Overlegcomité wordt ‘terrascomité’: ook buitenbubbel en contactberoepen morgen weer op tafel
  PREMIUM
  147

  Overlegco­mité wordt ‘terrasco­mité’: ook buitenbub­bel en contactbe­roe­pen morgen weer op tafel

  Dat de scholen na de paasvakantie deels heropenen, staat zo goed als vast. De vraag is wie volgt, nu de coronacijfers na de ‘paaspauze’ nog steeds niet goed zijn. Het winkelen op afspraak blijkt geen succes en ook de kappers willen liefst zo snel mogelijk weer knippen. Ook over de horeca is het laatste woord niet gezegd. Een overzicht van wat morgen op tafel ligt tijdens het Overlegcomité.
 1. Hongerige beer steelt zakje snoep uit auto
  Play

  Hongerige beer steelt zakje snoep uit auto

 2. Zoveel verdienen de best betaalde CEO's in ons land
  Play

  Zoveel verdienen de best betaalde CEO's in ons land