Archiefbeeld, Ineos.
Volledig scherm
Archiefbeeld, Ineos. © Photo News

Dertig milieuverenigingen tekenen bezwaar aan tegen ontbossingsplannen Ineos

binnenlandDertig milieuverenigingen uit binnen- en buitenland hebben een bezwaarschrift ingediend tegen de ontbossingsplannen van chemiereus Ineos in de Antwerpse haven, voor de bouw van twee nieuwe fabrieken. Volgens burgerbeweging Antwerpen Schaliegasvrij mailden minstens 280 mensen een individueel bezwaarschrift naar het vergunningenloket van de haven.

5 reacties

 • Sharon Debeul

  1 jaar geleden
  We willen naar Brazilië wijzen en kappen zelf bomen hier bij ons? Er moet geen enkele boom verdwijnen, er moeten bomen bijkomen begot.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Hoeveel arbeidsplaatsen gaat dit bedrijf opleveren? Maar als het over arbeid gaat dan is Stratengeneraal er als de kippen bij om dwars te gaan liggen, daarbij natuurlijk gesteund door de groene troepen van Prinses Zagemeel en het Spaanse spook van Mechelen. Want voor hen valt het manna uit de hemel of komt het alleszins uit onze beurs.
 • guy goethals

  1 jaar geleden
  Ineos is toch de ploeg waar Froome en Bernal voor rijden en die vorig jaar, toen nog onder Sky, opkwamen voor het milieu met hun walvissen of dolfijnen op de shirts ?
 • Myrtle Marien

  1 jaar geleden
  Langs de Schelde in Oost-Vlaanderen is er genoeg ontbost de laatste paar jaar om meerdere tientallen Ineossen te laten komen. Ik heb de anti-economie jengelaars toen niet gehoord ! Ook al is daardoor het leefgebied van enkele wielewalen vernietigd.
 • Rudy Van Daele

  1 jaar geleden
  Het is door dezelfde organisaties dat we nu op de ring van 's morgens tot 's avonds in file staan. Dan willen ze de ring overkappen wat massa's geld kost maar waar de politiek ineens ook op gesprongen is om hun bouwondernemende vriendjes schandalig rijk te maken.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie