Dertien arrestaties tijdens grootschalige drugsactie

 1. Dean mogelijk al gestorven in appartement waar hij net nog kerst vierde
  PREMIUM

  Dean mogelijk al gestorven in apparte­ment waar hij net nog kerst vierde

  Was Dean Verberckmoes nog in leven toen Dave De Kock met hem naar Nederland trok, of was de jongen toen al overleden? Dat is de cruciale vraag waarover speurders zich buigen. Zij houden er steeds meer rekening mee dat de 4-jarige kleuter al in België om het leven gebracht is, en voerden een sporenonderzoek uit in het appartement in Sint-Gillis-Waas waar De Kock samenwoonde met zijn vriendin, die gisteren ook is aangehouden. In datzelfde appartement vierde Dean nog geen maand geleden kerst.
 1. Saboteur Doel 4 gaat definitief vrijuit: “Onmogelijk verdachte te identificeren”

  Saboteur Doel 4 gaat definitief vrijuit: “Onmogelijk verdachte te identifice­ren”

  Het federaal parket heeft het onderzoek naar de sabotage van kernreactor Doel 4 in 2014 zonder gevolg afgerond. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad woensdag. “Er zijn verschillende onderzoeksmethodes toegepast, maar helaas is het onmogelijk gebleken om een verdachte te identificeren. We hebben onvoldoende bewijs om iemand te kunnen vervolgen”, aldus Eric Van Duysse van het federaal parket.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.