Archiefbeeld ter illustratie (een delegatie van de Nationale Loterij bezocht Delhaize Lede als winnend verkooppunt).
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie (een delegatie van de Nationale Loterij bezocht Delhaize Lede als winnend verkooppunt). © Koen Moreau

Derde recordjaar op rij voor Nationale Loterij én meer winnaars

De Nationale Loterij heeft vorig jaar opnieuw recordcijfers in de boeken kunnen schrijven. Er werd voor meer dan 1,44 miljard euro ingezet op haar producten, zoals EuroMillions, Lotto en krasbiljetten. Ook het aantal winnaars lag nog nooit zo hoog, alleen hun totale winst daalde. Maar dat is toeval, zo zei CEO Jannie Haek vandaag tijdens een persconferentie.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).