Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © rv

Decathlon waarschuwt voor valse weggeefacties: waarschijnlijk phishing

Sportwinkelketen Decathlon waarschuwt donderdag voor valse weggeefacties op sociale media. Die kunnen mogelijk leiden tot phishing.

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. GELDFLATER. Marjo schreef per ongeluk al haar spaargeld verkeerd over: "van de 17.000 euro zag ik na 7 jaar slechts 300 euro terug”

  GELDFLATER. Marjo schreef per ongeluk al haar spaargeld verkeerd over: "van de 17.000 euro zag ik na 7 jaar slechts 300 euro terug”

  Iedereen maakt weleens een fout waar kleine of soms grote financiële gevolgen aan kleven. In deze reeks vertellen mensen over hun monetaire misstap. Deze week horen we de Nederlandse Marjo Ladage, die haar spaargeld van 17.000 euro in 2015 per ongeluk overmaakte naar de rekening van iemand anders. Dat bedrag moet haast wel vervloekt zijn, want zeven jaar en een veroordeling van een Bulgaarse man later, heeft ze haar spaargeld nóg niet terug. Hoe kán dat?