Debby filmt hoe ze lastiggevallen wordt op strand van Oostende.
Volledig scherm
Debby filmt hoe ze lastiggevallen wordt op strand van Oostende. © Facebook

Debby (20) filmt hoe ze lastiggevallen wordt op strand van Oostende: “Is neen niet duidelijk genoeg?”

Een filmpje van twee jonge vrouwen die lastiggevallen worden op het strand van Oostende doet de ronde op Twitter. De beelden werden gemaakt door de 20-jarige Debby. Afgelopen vrijdag lag ze met een vriendin te zonnen vlak bij het casino, maar het duo kende bijna geen moment rust. Meerdere keren werden de dames aangesproken door tieners en jongemannen. Eén kerel werd wel erg opdringerig, waarop Debby haar gsm bovenhaalde en de jongeman begon te filmen.

94 reacties

 • Raoul Hoylaerts

  2 jaar geleden
  omgekeerd zou het racisme zijn.
 • Lukas Van Werra

  2 jaar geleden
  Wel wel wel...we zitten nu eenmaal in de dictatuur van de middelmatigheid , waar commentaar op gekleurde mensen wordt beantwoord met het neerhalen van beelden van mijn geliefde koningen.
 • Zee Groen

  2 jaar geleden
  Johan Vervaeck, die afspraak moet u niet maken. In zo'n situaties, niet alleen ivm seksisme, onstaat er 1 of twee bendes, puur emotioneel gedreven, verstoken van nuchter objectief oordelen. Dat is inderdaad bendevorming, en die bendes vormen een groter probleem dan het gebeuren zelf. Een overvallen winkelier mag het recht niet in eigen handen nemen, tegen bendes die hetzelfde doen treedt men niet op. Wil je een hysterische jungle maatschappij waar onschuldigen gelynchd worden, doe dan maar.
 • mia freckling

  2 jaar geleden
  Tommelein zou beter er voor zorgen dat de politie op het strand zelf rondloopt in plaats van hen achter de feiten te laten aanhollen. Bureaucratie op zijn best, Tommetje...
 • François Nuyts

  2 jaar geleden
  Wat mij steeds opvalt bij dergelijke zaken is , dat men partijen als sp-a , groen en pvda niet hoort . Hoe zou dat nu toch komen nietwaar ...
 1. Minister van Dierenwelzijn Weyts trekt erkenningen van kwekers in

  Minister van Dierenwel­zijn Weyts trekt erkennin­gen van kwekers in

  Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts heeft de erkenning van drie handelskwekerijen en één hobbykweker ingetrokken. Het gaat om Falconsnest uit Genk, Watervogels Vekemans uit Duffel en Meerle Dogs en Puppy Paradise uit Meerle. Het wordt de eigenaars ook verboden de komende twee jaar een nieuwe erkenningsaanvraag in te dienen. “Wie dieren niet goed kan huisvesten of verzorgen, kan niet langer dieren houden”, zegt de N-VA-minister.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.