Bart De Wever
Volledig scherm
Bart De Wever © Photo News

De Wever wil zelf premier worden van noodregering, maar PS slaat al deur dicht

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau en N-VA-voorzitter Bart De Wever voeren de druk op om snel tot een noodregering te komen. De Wever wil zelf ook in die regering stappen, en wil zelfs “dik tegen zijn goesting” de handschoen van het premierschap opnemen. PS heeft op Twitter nu al de deur dichtgeslagen voor premier De Wever.

215 reacties

 • danny janssens

  1 jaar geleden
  Wat een afgang voor de NVA! Nog zo een paar kemels en ze zitten ook aan 10 %
 • Ronny Ooijen

  1 jaar geleden
  Erwin Fiers, ik denk dat uitspraken zoals 'De grote vijand van VB ben ik, en ik alleen' en 'Een coalitie met VB is zowel nu als in de toekomst onmogelijk' toch duidelijk zijn, of niet? Beide komen van Bart De Wever. Inderdaad, onder dat afblottende dunne velletje nationalisme wordt de neoliberale kleur steeds duidelijker bij N(V)-Blabla.
 • Mario Bocque

  1 jaar geleden
  Nog wat meer complimenten verkopen en binnenkort haalt de NVA geen 15% meer met de volgende peiling. BDW, Magnette, anderen en konsoorten zijn moeilijk fraai te noemen als je ziet dat het allemaal gewoon om eigenbelang te doen is.
 • Erwin Fiers

  1 jaar geleden
  Bartje wordt het niet eens tijd om met het Vlaams Belang aan tafel te zitten want gij weet goed genoeg dat de PS het hier voor het zeggen heeft.Trouwens jullie zijn knalblauw en doen alles voor de zelstandigen maar niks voor de gewone werkmens.Dat zei u in de Zondag.
 • De rop stefaan

  1 jaar geleden
  Het is erg vast te stellen; dat men in een crisisperiode; om ideologische redenen met de volksgezondheid speelt. Het no passaran van de vakbonden, ecolo en PTB; zorgt ervoor dat Magnette ( naast de Francofolie) voor de vorming van een noodregering met N-VA. 49 % van de Vlamingen achter de schutskring en de totale bevolking de dupe. Goed bezig.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief