Belga
Volledig scherm
© Belga

De Wever stelt links voor keuze: "Sociale zekerheid veiligstellen of vluchtelingen helpen"

Als de 'linksen' de grenzen poreus blijven maken door hun activisme, kan de sociale zekerheid in haar huidige vorm nooit blijven bestaan. Dat schrijft N-VA-voorzitter Bart De Wever in een opiniestuk in 'De Morgen'.

751 reacties

 • Carla Van Geel

  4 jaar geleden
  Of….: kiezen tussen feestjes en onnodige uitgaven of vluchtelingen helpen. Dat BDW maar eens aantoont hoe het budget besteed werd in 2017 en waar de besparingen naartoe zijn. Het is een schande en een soort “dreiging” om de zorg die al lang ondermaats is nog verder te willen uithollen indien mensen andere lijdende mensen helpen.
 • Neyt Erik

  4 jaar geleden
  Tot nu toe zijn de grootste besparingen in de soc. zekerheid er gekomen door de partij van Bart de Wever,dat weet toch iedereen? het plan BDW bestaat erin om Belgie zo vlug mogelijk te splitsen.
 • Clement Asselman

  4 jaar geleden
  OP die keuze zal het inderdaad neerkomen. Voor links en Groen vertaald zich dat voorlopig in meer kiezers en minder sociale zekerheid. Totdat die gasten hun eigen partijen oprichten en dan blijft enkel nog minder sociale zekerheid over!
 • Marco Corsi

  4 jaar geleden
  Wie gelooft deze leugenaar nog!! Hij moest zich schamen om zulke vergelijkingen te maken. De kost voor migratie zijn peanuts in vergelijking met wat deze regering onder het NVA bewind uit de sociale zekerheid (5 miljard euro besparingen in de gezondheidszorg en aan pensioenen) heeft geknipt en bovendien dit als cadeau aan de werkgevers heeft geven zonder bijkomende tewerkstelling!!
 • Conrad Steentjes

  4 jaar geleden
  Als links het over migranten heeft gaat het steeds over: Geven, Helpen, Steunen, Voeden, Onderdak Brengen, Sturen, Leren, Kortom 100% enkelrichtingswerk! Ze verlangen dat de regering ALLES doet, maar als bewezen wordt dat er van de andere zijd NOOIT iets terugkomt staan ze nog maar eens op hun zwakke achterpoten! Dan zijn we racist, we polariseren, we zijn onmenselijk ... Wel .. links is oliedom, achterlijk, niet bij de tijd, en gespeend van verstand!
 1. Burgemeester Bart De Wever: “Er is ‘feitelijke apartheid’ in Antwerpen”
  Binnenland

  Burgemees­ter Bart De Wever: “Er is ‘feitelijke apartheid’ in Antwerpen”

  Volgens Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) is er in zijn stad sprake van “feitelijke apartheid”. Dat heeft hij gezegd tijdens de Burgemeestersmarathon op Radio 2. “Die ‘feitelijke apartheid’ neemt hand over hand toe, met groepen die náást elkaar leven. Wel in vrede, maar in apartheid.” Ook ziet De Wever een tweede termijn als burgemeester wel zitten, gaf hij vanmorgen toe. Liefst binnen dezelfde coalitie als nu.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.