BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De Wever snoeihard voor coalitiepartner: “Open Vld heeft ons met georkestreerde aanval in de rug geschoten”

N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt dat Open Vld “met een georkestreerde aanval” zijn partij “in de rug heeft geschoten”. De uitspraken van Bart Somers gisteren betekenen voor informateur Paul Magnette (PS) ook een “geweldig cadeau”, aldus De Wever voor aanvang van het N-VA-partijbureau vanochtend. 

377 reacties

 • John Lemans

  4 jaar geleden
  ja , open vld is nog nooit te vertrouwen geweest. Ik snap eigenlijk niet wie er nog op deze partij stemt ? Wie vertegenwoordigen zij ?? Vroeger was dat de partij voor de vrije beroepen en de zakenmensen, nu zijn ze zo links geworden en verdedigen ze helemaal niet de belangen van hun kiespubliek. Hopelijk stemmen de vlamingen de volgende keer massaal op vlaams belang en nva en verschrompelt de open vld. Hun verdiende loon!
 • Hedwig Beernaert

  4 jaar geleden
  Het is onaanvaardbaar dat een minister in de Vlaamse regering een dolk in de rug steekt van zijn regeringspartner bij de vorming van de federale regering. Men kan van mening verschillen maar dat bediscussieert men met elkaar achter de coulissen. Het bewijst nogmaals hoe onprofessioneel sommige Vlaamse politici en partijen zijn en verraad plegen om het beleid van de Franstaligen mogelijk te maken in ruil voor goed betaalde jobs en macht
 • jozef stevens

  4 jaar geleden
  BDW en zijn NVA hebben de Vlamingen belogen en bedrogen ondanks de besparingen is het tekort opgelopen en zijn gaan lopen uit federale regering met een drogreden niets om fier op te zijn.
 • Peter Thys

  4 jaar geleden
  zegt een politieker die de fouten van een partijlid Theo Fracken wou toedekken. En daarmee zorgde dat den Theo geen verantwoording moest komen afleggen als staatssecretaris wegens het niet nemen van zijn verantwoordelijkheid bij Verkoop van humanit Visa door iemand van z'n partij. .En zo'n meneer komt hier vertellen dat er geen respect bestaat.je moet toch maar durven ook toen hield hij (Heel verstandig) weken/maanden zijn mond om daarna weer eens den Calimero te komen uithangen!
 • herman peeters

  4 jaar geleden
  ik dacht dat de cd&v de tsjevenpartij was! Ovld moet er al niet veel meer voor onder doen. Allebei juist hetzelfde, ikke, ikke, ikke … en de rest van de Vlamingen kan stikken!